In 5 dagen jouw website van hélemaal niks naar hélemaal af!

Bouw je website samen met mij. In een klein groepje bevlogen onderneemsters.

Bouw jouw mooie, persoonlijke en statement website van begin to eind, helemaal af, van A tot Z, met alles erop en eraan en doe dat samen met mij in 5 inspirerende dagen.

Van 16 t/m 20 maart 2020 organiseer ik een compleet nieuwe 5-Daagse Website Intensive.

Een Website Intensive voor maximaal 6 (startende en groeiende) onderneemsters die serieuze website plannen hebben.

Wil jij in 5 dagen je gehele website bouwen, je gratis weggever maken, salespagina’s bouwen, je blog opzetten en je email lijst koppelen, in een heerlijk rustige en gezellige omgeving. En wil jij aan het einde van dag 5 je website, met alles erop en eraan, helemaal AF lanceren. Dan nodig ik je van harte uit.

Mijn belofte aan jou is dat jij 5 fantastische dagen hebt en dat jij, omringt door gelijkgestemden, incl. lunch, hapjes en drankjes, jouw website helemaal naar jouw wens gaat bouwen én, op dag 5, gaat lanceren.

Ik begeleid jou van begin tot eind zodat jij een website hebt die:

📍 alles heeft wat jij en jouw klanten nodig hebben
📍 helemaal past bij jou als persoon en onderneemster
📍 staat voor wie jij bent en dat ook duidelijk uitstraalt
📍 jouw specifieke doelgroep echt aanspreekt en waar zij zich in herkennen
📍 altijd mee kan groeien met jou en jouw onderneming.

Denk je nou, YES! Ik zie dat wel zitten, ik wil een website in 5 dagen van helemaal niks naar helemaal af, laat je naam en contactgegevens achter. Ik stuur je zodra de inschrijving begint, als eerste, en vrijblijvend, alle informatie toe. Tot dan!

Ja, Houd me op de hoogte van de inschrijvingsdatum