Bulkacties uitvoeren in Gmail

Ik ben groot fan van Gmail! Ik vind het helemaal je van hét! Ook zakelijk gebruik ik Google [Google Suite] met plezier. Het is snel & overzichtelijk en ik krijg een kick van alle slimme mogelijkheden om mijn inbox helemaal clean en overzichtelijk te houden. Ik hou van efficiëntie, gemak, overzichtelijkheid en vooral van “geen gedoe”. Dus, Gmail is daarom mijn email provider of choice!

Clean screen

Een email opmaken en versturen is natuurlijk bij geen enkele email provider echt moeilijk of problematisch. En wanneer je er een handigheidje in krijgt is het een fluitje van een cent.

Maar, ik ga dan toch altijd op zoek naar dé truck om mijn inbox zo clean mogelijk te houden. En ik ga op zoek naar de truck om dat “clean houden” zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Wellicht heb je al eens gemerkt dat Gmail sommige email als “belangrijk” markeert. En, dat er sterren aan je mails gehangen kunnen worden of dat ongelezen, met ster gemarkeerde en belangrijk aangemerkte emails óók nog eens éxtra in een aparte map blijven staan. Gewoon, tot in den treuren… of… totdat jij er actief wat aan doet.

Nou hou ik erg van emails, vooral de leuke, informatieve én de inkomsten genererende emails. Maar ik wil wél dat de emails die ik mijn archief bewaar relevant & overzichtelijk zijn. En ik wil ook dat mijn emails in één map naar keuze staan, en niet in 3 mappen. Want, ik hoef de email écht maar in een map te bewaren!

Dus, bulkacties in Gmail ‘are my best friend’ en ik ga je daarom vandaag in onderstaand videootje laten zien:

  1. hoe je, bij “de met ster gemarkeerde emails”, in één keer, de ster kunt verwijderen
  2. hoe je alle “belangrijk gemarkeerde” emails in één keer op “onbelangrijk” kunt zetten. En…
  3. hoe je alle jouw “ongelezen emails” in één keer op “gelezen” kunt zetten

Super handige tips dus om je email inbox clean, overzichtelijk en mega opgeruimd te houden.

Bekijk de video

Download gratis mijn Website Content Werkboek