Gratis download! Werkplek Toolkit

Doe jij veel zelf in je bedrijf? Zoek jij je soms gek naar die éne tool om je werk nét even wat soepeler te laten verlopen? Dan is deze Werkplek Toolkit voor jou!

Lees in een kleine 4 minuten de what, why & #weredoyougetthis Fantastic Toolkit!

Een waaaaat?

Yep, je leest het goed! Een Werkplek Toolkit. Een overzichtelijke & no-nonsense online bibliotheek waarin alle Gratis Online Tools, die ik zelf ook gebruik, zijn opgenomen. Het is een grote verzameling van alle belangrijke, handige, interessante & gratis tools die je enorm gaan helpen je (online) bedrijf, werk, werkplek & je planning te stroomlijnen, overzichtelijk en efficiënt te maken.

Organiseren is voor mij voor een groot deel: hetgeen wat ik doe zo makkelijk & productief mogelijk maken zodat ik mijn werk ‘af’ kan krijgen in de tijd die ik ervoor beschikbaar heb.

Ik wil dus niet worden afgeleid door extra tijdrovende & herhalende randzaken of tijd verliezen met onnodig zoeken omdat ik dat té zonde van mijn zo kostbare tijd vind. Ik maak er echt werk van om alles zodanig in te delen, op te bergen en beschikbaar te maken zodat ik het in één keer kan pakken en gebruiken, zonder te zoeken of me af te vragen ‘waar het ook al weer lag’.

Dit is voor mij en mijn werkzaamheden echt cruciaal. Ik heb elke dag maar een paar uurtjes om echt te werken (een groot deel van mijn tijd gaat op aan gesprekken) en de tijd die ik heb om mijn werk uit te voeren wil ik daarom zo efficiënt mogelijk benutten. Door alles om mij heen zo veel mogelijk te stroomlijnen en te ontdoen van rompslomp kan ik het werk doen wat ik wil doen, het werk ook in een specifiek tijdbestek afkrijgen én me niet schuldig voelen wanneer ik andere dingen moet doen. Want werk is werk, en privé is privé en beide hebben aandacht nodig.

Organiseren geldt dus ook (én eigenlijk júist) voor je werkplek!

Het is onmogelijk om alles te onthouden. En het vreet tijd om telkens weer naar iets te zoeken. Vooral wanneer je het vaker gebruikt! Dus, wanneer je hetgeen wat je dagelijks, of met regelmaat, gebruikt op een duidelijke en herkenbare plek bewaard, hoef je geen kostbare tijd te verspillen met het zoeken ernaar. Dat scheelt je opgeteld aan het einde van de week gewoon een paar uur! Ik heb daarom mijn Gratis Online Tools op één plek staan. Op een plek die altijd beschikbaar is en waarin ik ook makkelijk aanpassingen kan maken: mijn website! En omdat het op mijn website staat.. kan ik jou ook toegang geven zodat jij er ook de vruchten van plukt.

Download jouw Werkplek Toolkit hier.

Waarom Gratis Tools

Ik begin altijd eerst met een gratis versie van een tool om te proberen. Het is niet handig om alle tools die je nodig hebt om je bedrijf te runnen in één keer aan te kopen! Ten eerste weet je niet wat je precies nodig gaat hebben en ten tweede weet je ook niet of het iets is waar jij makkelijk mee om gaat. Niet alle tools zijn even makkelijk en handig in gebruik en je zal tijd moeten investeren om de tools voldoende te kunnen beheersen.

Ik ben ook heel dankbaar voor deze gratis tools. Want, toen ik met mijn bedrijf begon kon ik ook niet gelijk overal in investeren. Ik wist niet eens wat ik nodig had en was al blij wanneer ik een goede tip kreeg! En ik wist ook niet hoeveel tijd het me zou kosten om het allemaal uit te zoeken, of ik wel alles zelf kon doen en of het iets was waar ik mee verder wilde en niet zonder zou kunnen. Dus, ja, dan zijn deze gratis tools een uitkomst om alles te proberen! En, ik kan dus niet anders dan deze hele waslijst met jou delen zodat jij er ook profijt van kunt hebben!

Wat staat er allemaal op deze lijst?

Op deze lijst tref je alle tools die ik zelf en met veel overgave gebruik (dagelijks, vaak, soms, of nog wil gaan gebruiken). Bijv. de tools om mijn website mee te runnen en te onderhouden, mijn Social media mee te ondersteunen & ook de meest interessante design, email, administratie, ToDo, agenda, afspraken en fun tools.

Ook heb ik daar tools op staan die ik zelf niet vaak gebruik maar die ik wel heel handig vind. En natúúrlijk staan er ook tools op die voor mij niet van toepassing zijn maar die wel heel goed voor jou kunnen werken.

Mis je iets! Ik wil het weten!

Ik zal deze lijst ook steeds weer aanvullen met nieuwe tools. Zodra ik wat nieuws heb zet ik het erop. Mijn plan met deze lijst is om deze zo uitgebreid en effectief mogelijk te maken. Laat het me weten wanneer je iets goeds op deze lijst wilt toevoegen, want ik sta open voor nieuwe tools en zet ze er gelijk op! Als je er ook een klein inhoudelijk stukje bij schrijft, met wat uitleg, dan kan ik het gelijk plaatsen. Zo maken we samen een super & mega Toolkit! Aanleveren van tips + inhoudelijk stukje kan op: judith@judithbierhuizen.nl

Okay, genoeg gepraat! Er staat je nog maar een ding te doen en dat is jouw Werkplek Toolkit hieronder aanvragen!

Doe eens gek en vraag de Werkplek Toolkit hier aan!