If you can Dream it, you should Fetch it.

Vandaag wilde ik je uitgebreid over mijn online webbouw programma Dream & Fetch vertellen.

Maar toen bedacht ik me dat ik je wel eens eerder verteld heb dát ik een online webbouw programma héb — maar dat ik je helemaal nooit heb verteld wáárom ik nou een online webbouw programma heb gemaakt.

Want laten we eerlijk zijn — ik moet toch wel een hele goede reden hebben om een volwaardig onlineprogramma te maken waarmee elke ondernemer een website kan bouwen, van A-Z, met alles erop en eraan en in overzichtelijke, behapbare stappen.

Want het is me daar toch een partij werk.

🤯

Ik zal je de bloed, zweet en tranen ervan besparen maar ik kan je wel vertellen dat een all-in onlineprogramma creëren meer omvat dan een handjevol video’s op je website knallen om vervolgens met vervroegd pensioen te gaan.

Nee, een onlineprogramma is maandenlang schrijven, maandenlang opnemen, editen en stylen. En zo’n programma maak je omdat je een visie, een doel en een missie hebt die verder reikt dan slapend rijk worden.

Begrijp me niet verkeerd — alles wat me naar mijn felbegeerde jaarlijkse 6-figure income leidt omarm ik.

💸

Maar mijn diepgewortelde missie heeft niet zozeer te maken met geld maar des te meer met een drang om collega-ondernemers uit het diepste van mijn hart te behoeden voor het maken of aankopen van een shitty website waar ze geen bal mee kunnen en geen hol aan hebben.

Elke ondernemer moet mijns inziens de kans krijgen om een fantastische website te hebben én in staat zijn om zijn/haar website zelf te aan te passen en zelf te bewerken.

En dat zelf aanpassen en zelf bewerken is voor mij über belangrijk en absoluut niet onderhandelbaar.

En dat is waar ik voor sta en wat ik voor jou wens.

Dat jij een website krijgt waar jij dolgelukkig mee bent, die je prachtig mooi vindt, die klanten aantrekt en converteert en die je zelf kunt aanpassen, veranderen en onderhouden.

Want jij wilt toch een website waar je trots op bent — en je wilt toch een website die je volledige vrijheid geeft.

🤗

Nou daaaaaaaarvoor — voor die volledige websitevrijheid — heb ik Dream & Fetch gemaakt.

Ik wilde het zélf bouwen van een goede, solide, mooie, krachtige en persoonlijke website voor jou toegankelijk, duidelijk, behapbaar en overzichtelijk maken.

En ik wilde dat doen op de juiste manier en op de meest efficiënte en de meest vriendelijke manier.

Met als doel dat jij te allen tijde in staat bent om je website aan te passen — of zelfs helemaal om te bouwen — zoals jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Gewoon omdat je als ondernemer groeit, veranderd en evolueert.

En je website moet je daarin niet stoppen — die moet daarin met je mee groeien.

Want, weet je — als jij je aan het oriënteren bent over de mogelijkheden rondom het bouwen van je website — of je hebt een website die niet meer denderend is — dan weet je dat er best nog wel wat komt kijken bij het goed opzetten, optimaal inrichten, invullen, stylen en onderhouden van een website.

Ondernemers — en wellicht ook jij — kiezen er dan gewoon te vaak voor om het ‘correct’ maken van hun website uit te stellen of genoegen te nemen met iets wat ondermaats is.

Dat snap ik wel — en daar wordt door een aantal bedrijven (ik noem geen namen) ook grif misbruik van gemaakt.

En wat ik ook snap is dat 1/ zelf een website bouwen niet haalbaar is omdat de kennis er niet is — en 2/ het maken van een website uitbesteden niet haalbaar is omdat het geld er niet is.

Ik wilde dáár gewoon wat aan doen — iets concreets — en dat is Dream & Fetch geworden.

Want we leven nu in een tijd waar goede en optimale online zichtbaarheid, vindbaarheid en representatie een enorm grote en belangrijke rol speelt in ons ondernemerschap — en dat wordt alleen maar intensiever en belangrijker.

En géén fatsoenlijke website hebben — is gewoon géén optie meer.

Het is ook voor jou als ondernemer — of je nou fotograaf, freelancer, financieel/life/business coach, blogger, fitness en yoga instructeur, grafisch ontwerper of VA bent — niet alleen belangrijk:

  • dat jij de juiste kennis krijgt om een website te hebben die jou de zichtbaarheid en vindbaarheid geeft die je nodig hebt, die met je onderneming mee kan groeien en die voorbereidt is op al jouw toekomstplannen.

Het is óók belangrijk:

  • om een website te hebben die jij zélf met gemak kan bewerken, aanvullen en veranderen wanneer het jou uitkomt. Dat heb je gewoon echt nodig — zodat je onafhankelijk blijft, snel kunt schakelen en je website altijd met je mee blijft bewegen.

Je kan gewoon niet zonder.

Ik heb mijn Online Webbouw Programma daarom ook heel specifiek met bovenstaande in gedachten gemaakt — en ik heb het de toepasselijk naam DREAM & FETCH gegeven.

Omdat wanneer je een droom hebt je die droom ook met 2 handen aan moet pakken en waar moet maken. En ik wilde een programma maken die jou daar de juiste en beste tools voor geeft.

Mijn wens voor jou is dat jij ‘DROOMT’ en ‘FETCHT’ en dat jij je WEBSITE een REALITEIT maakt.

En als jij dat ook wilt en in/over 8 weken je website wilt lanceren dan wacht Dream & Fetch op jou.

With much 💖,

Clickto unlock!