If you can Dream it, you should Fetch it.

Vandaag wilde ik uitgebreid schrijven over mijn online webbouw programma Dream & Fetch — en dat de deuren ervan weer zijn geopend.

Maar toen bedacht ik me dat ik wel schrijf dat ik een online webbouw programma héb — maar dat ik niet vaak schrijf over wáárom ik nou een online webbouw programma heb gemáákt.

Voor mij zijn er twee belangrijke redenen; elke ondernemer…

  1. moet de kans krijgen om een fantastische + goed opgebouwde website te hebben die op de toekomst is voorbereid
  2. én in staat zijn om zijn/haar website zélf te aan te passen en zélf te bewerken.

Wat zélf kunnen aanpassen en zélf kunnen bewerken is voor über belangrijk en m.i. absoluut niet onderhandelbaar. Want dat geeft volledige vrijheid.

En daar heb ik DREAM & FETCH voor gemaakt.

Ik wilde het zélf bouwen van een goede, solide, mooie, krachtige en persoonlijke website laagdrempelig, duidelijk, behapbaar en overzichtelijk maken. En ik wilde dat doen op de juiste manier en op de meest efficiënte en de meest vriendelijke manier.

Met als doel dat je te allen tijde in staat bent om je website aan te passen — of zelfs helemaal om te bouwen — zoals jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Gewoon omdat je als ondernemer groeit, veranderd en evolueert.

En je website moet je daarin niet stoppen — die moet daarin met je mee groeien.

En als jij je aan het oriënteren bent over de mogelijkheden rondom het bouwen van je website — of je hebt een website die niet meer denderend is — dan weet je dat er best nog wel wat komt kijken bij het goed opzetten, optimaal inrichten, invullen, stylen en onderhouden van een website.

Ondernemers — en wellicht ook jij — kiezen er dan gewoon te vaak voor om het ‘correct’ maken van hun website uit te stellen of genoegen te nemen met iets wat ondermaats is.

Dat snap ik wel — want vaak weet je niet wat goed en niet goed is. Dat ontdek je pas later.

En wat ik ook snap is dat 1/ zelf een website bouwen niet haalbaar is omdat de kennis er niet is — en 2/ het maken van een website uitbesteden niet haalbaar is omdat het geld er niet is.

Ik wilde dáár gewoon wat aan doen — iets concreets — en dat is mijn Online Webbouw Programma DREAM & FETCH geworden.

Want we leven nu in een tijd waar goede en optimale online zichtbaarheid, vindbaarheid en representatie een enorm grote en belangrijke rol speelt in ons ondernemerschap — en dat wordt alleen maar intensiever en belangrijker.

En géén fatsoenlijke website hebben — is gewoon géén optie meer.

Het is ook voor jou als ondernemer — of je nou fotograaf, freelancer, financieel/life/business coach, blogger, fitness en yoga instructeur, grafisch ontwerper of VA bent — niet alleen belangrijk:

  • dat jij de juiste kennis krijgt om een website te hebben die jou de zichtbaarheid en vindbaarheid geeft die je nodig hebt, die met je onderneming mee kan groeien en die voorbereidt is op al jouw toekomstplannen.

Het is óók belangrijk:

  • om een website te hebben die jij zélf met gemak kan bewerken, aanvullen en veranderen wanneer het jou uitkomt. Dat heb je gewoon echt nodig — zodat je onafhankelijk blijft, snel kunt schakelen en je website altijd met je mee blijft bewegen.

Je kan gewoon niet zonder.

Ik heb mijn Online Webbouw Programma daarom ook heel specifiek met bovenstaande in gedachten gemaakt — en ik heb het de toepasselijk naam DREAM & FETCH gegeven.

Omdat wanneer je een droom hebt je die droom ook met 2 handen aan moet pakken en waar moet maken. En ik wilde een programma maken die jou daar de juiste en beste tools voor geeft.

Mijn wens voor jou is dat jij ‘DROOMT’ en ‘FETCHT’ en dat jij je WEBSITE een REALITEIT maakt.

En als jij dat ook wilt en je website wilt lanceren dan wacht DREAM & FETCH op jou.

Met 💖,

PS :: lijkt het je gaaf de volgende stap te nemen, je website te lanceren en te leren hoe jij met je eigen website kunt werken — zodat jij jouw klanten jouw betrokkenheid, jouw ondersteuning, jouw enthousiasme én het beste resultaat kan geven.

Kijk dan eens naar mijn fijne Webbouw Traject MOVE & SHAKE. Dan krijg jij de unieke website die heeft wat jij als unieke ondernemer nodig hebt :: https://judithbierhuizen.nl/moveshake

Ik kijk naar je uit

Als jij een mooie, persoonlijke en krachtige website wilt bouwen en je online business wilt opzetten of verder wilt uitbouwen — op een liefdevolle en tegelijkertijd ‘niet lullen maar poetsen’ manier dan ben jij hier — en bij mij — op de juiste plek. Ik help je concreet met het bouwen van jouw fantastische website en het opzetten van je gehele Online Business. Een website die je prachtig mooi vindt, klanten aantrekt en converteert en een online business waar jij dolgelukkig mee bent en waar je trots op bent.

Clickto unlock!