Een ‘ander’ jaar

Wat was dat lekker! 2 volle weken geen werk, geen email, geen socials en geen nieuwsbrieven. Ik heb zelfs niet eens gekeken.

En dat is best knap. Want normaal gesproken hang ik in de vakantie gewoon achter m’n PC, plan ik alle social media berichten en nieuwsbrieven ver van tevoren in én laat ik ook alle werk gesprekken doorgaan.

Maar niet deze keer…

Deze keer ging de aandacht naar mij/onszelf.

We hebben voor de kerst liefdevol afscheid genomen van mijn lieve schoonmoeder — op afstand, maar zo mooi en fijn.

En we zijn 5 weken na onze verhuizing nóg een keer verhuisd omdat de plek waar we zaten ons mega veel stress opleverde.

Niet bepaald een rustige en stressvrije manier om de kerst en het nieuwe jaar in te gaan. Maar het heeft ons wel wat opgeleverd.

Rust

We hebben sindsdien elke dag een heerlijke lange boswandeling kunnen maken — we wonen nu op 3 minuten lopen van een prachtig bos wat oneindig lijkt te zijn.

En ’s nachts kunnen we weer slapen omdat het hier doodstil is en er geen ronkende motoren dag en nacht voor ons huis staan te loeien.

Wat een opluchting. Wat een rust.

En die rust — die hebben we zo hard nodig. Privé én werk!

Want in rust krijgen we overzicht en inzicht gevolgd door herstel en nieuwe mogelijkheden.

💕 Overzicht van een bizar jaar met niet alleen afstand en gemis maar ook met verbondenheid, hoop en verlangen

💕 Inzicht in wat belangrijk voor ons is, wat we wel en niet (meer) willen en hoe we daar verandering in kunnen aanbrengen

💕 Herstel van operatie, ziek zijn, slapeloze nachten, (te) veel werken, teleurstellingen, verdriet en afscheid

💕 en — tot slot — rust brengt ons Nieuwe Mogelijkheden. Zodat we niet hoeven te gaan zitten wachten totdat alles miraculeus beter/anders wordt. Maar we de mogelijkheden en kansen zien om stapje voor stapje grote dromen te verwezenlijken. Dromen die ongrijpbaar lijken en buiten onze comfort-zone vallen — maar die ons zo veel meer voldoening geven.

2021 wordt voor mij ‘ANDERS’

Niet ‘anders’ omdat ik qua werk iets anders ga doen. Maar ‘anders’ in de manier waarop ik mijn werk, privé en tijd aanvlieg; vol energie, overgave en enthousiasme tijdens werkuren — zoals je van mij gewend bent — en vol rust en zoveel als mogelijk buiten zijn tijdens weekenden en vakantieperiodes.

Meer aandacht voor de zaken die me kracht, energie en levenslust geven en minder aandacht voor de zaken die ik doe omdat een ander vindt dan ik het moet doen.

2020 resume + 2021 provisum

Het overzicht wat 2020 me heeft gegeven is dat het leven écht in de ‘kleine dingen’ zit en dat ik élke dag weer nieuwe hoop en verlangen heb om mijn moeder te omhelzen.

Het inzicht wat 2020 me gegeven heeft is dat ik té veel waarde heb gehecht aan wat andere van mij vinden, wat ik denk dat anderen van me verwachten — en dat dat anders moet. ‘Simpelweg’ mijn hart volgen en altijd afgaan op mijn ‘gut feeling’’, zelf bepalen wat ik doe en hoe ik het doe (net zoals mijn belofte aan mijn klanten die samen met mij een website bouwen).

Het herstel wat 2020 me heeft gegeven is het doorstaan van mijn zware buikoperatie en het — eindelijk — onder controle krijgen van mijn auto-immuunziekte — de ziekte van Hashimoto — waardoor ik weer ‘een leven heb’. En OMG, wat ben ik daar dankbaar voor… 🙏

En de nieuwe mogelijkheden die ik ga benutten zijn; 200 onderneemsters ontzettend blij maken met mijn online webbouw programma Dream & Fetch en 20 onderneemsters blij maken net mijn 1-op1 webbouw traject Move & Shake.

En, ik ga ook nog een stille wens in vervulling laten gaan — mijn eigen wijn(merk) lanceren.

Dat is het voor mij!

En jij? Wat gaat het zijn voor jou?

With 💖,

P.S. Wil jij je website bouwen; een website waar je trots op kunt zijn, die klanten aantrekt en converteert, die je zelf kunt onderhouden. Een website waarmee je jouw bedrijf op internet kan laten zien. Want dat kan! Ik nodig je van harte uit voor Move & Shake. Ik ben er voor je!

Clickto unlock!