If you can dream it — you can fetch it 💖

Deze mail heb ik vorige week uitgestuurd aan mijn “lijst”. Ik had gedacht wel een paar leuke reacties te krijgen maar holy — het is echt meer geworden dan een paar leuke reacties. Veel meer.

Ik ben overladen — maar dan ook echt overladen met website uitdagingen. En ik ben letterlijk een hele dag bezig geweest om iedereen te beantwoorden en te bedanken. En weet je wat hier nou zo fantastisch aan is.

Het heeft me echt enorm geholpen:

  • de puntjes op de i te zetten van mijn Online Programma DREAM & FETCH — jouw Website van Droom naar Realiteit
  • met het programma nog vollediger maken d.m.v. live Q&A’s en uitgebreide nazorg
  • de modules de finishing touch te geven en nog beter aan te laten sluiten aan jouw web-bouw behoefte
  • met het schrijven van de DREAM & FETCH Salespagina zodat alles nog duidelijker omschreven is, jij precies weet waar je aan toe bent en wat je krijgt en jij — direct na aanmelding — kan gaan starten

Alles is nu dan ook bijna af — zelfs een maand eerder dan gepland — en dat is echt mede dankzij alle betrokken reacties die ik heb ontvangen 💖.

En dat betekent natuurlijk niet alleen dat DREAM & FETCH live staat.

DAT BETEKENT OOK DAT JOUW WEBSITE — OVER 8 WEKEN — LIVE STAAT!

OMG! Zie je het al voor je?

Jouw website — de website waar je helemaal verliefd op bent — gewoon helemaal af — met alles erop en eraan — in 8 weken.

Het kan. Want met DREAM & FETCH bouw jij jouw mooie, fantastische en persoonlijke website — die jij trouwens ook helemaal zelf kan veranderen en in de aankomende jaren verder uit kunt bouwen — helemaal zelf.

En ik weet zeker dat jij — met mijn online programma — het bouwen van je website niet alleen gaaf maar zelfs makkelijk gaat vinden.

Ik nodig je dan ook van harte uit om alles over DREAM & FETCH te lezen en je vandaag nog aan te melden.

Dan lanceren we samen — en over 8 weken — jouw website!

Stay fit, stay active,

Much love 💖

Clickto unlock!