In de spotlight gezet door Rina Vrutaal van HMV Support

“Heb je zin om een keer te gast te zijn in mijn podcast en te praten over hoe jij het hebt aangepakt om als webdesigner aan de slag te gaan?”

Nou, dat laat ik me geen 2x vragen — want er is toch niks lekkerder om gedachten uit te wisselen over mijn grote passie webdesign en over ondernemerschap in het algemeen — de kansen die we zien en de obstakels die we tegen- en overkomen.

Ik nodig je dan ook met veel plezier uit om je favoriete drankje voor de dag te halen en je te laten inspireren door het heerlijke gesprek wat ik in deze podcast heb met Rina Vrutaal van HMV Support.

Rina is een stoere onderneemster die niet gaat zitten trutten. Ze is het toonbeeld van doen, doorpakken en ‘learn as you go’. En als er iemand is die weet hoe ze in actie moet komen is zij dat wel.

We hebben haar website een aantal jaar geleden opgezet. Ze heeft van mij een uitgebreide training gehad waarmee zij de ins- en outs over/van haar website onder de knie heeft gekregen. En sindsdien doet ze op haar website wat ze wil en wanneer ze dat wil — want ze kan haar website zelf aanpassen, aanvullen en zelfs helemaal ombouwen.

We praten over onze passie, het ondernemerschap en doorzettingsvermogen. En we praten over de obstakels die we gaandeweg tegenkomen en over de lessen die we daarvan leren.

Hier vind je de podcast. Ik hoop dat het jou inspireert om de fantastische website te bouwen waar jij dolgelukkig mee bent, die je prachtig mooi vindt, klanten aantrekt en converteert en die je zelf kunt onderhouden.

Een website waar je trots op bent.

Ik help je er met liefde bij.

With much 💖,

Clickto unlock!