Notities plaatsen in je WordPress dashboard.

Ik ben mega enthousiast! Notities plaatsen in je WordPress dashboard vind ik super, super handig. Je kunt er in eerste instantie jouw eigen website To-Do lijst inzetten. [Ik heb er mijn To-Do’s in staan die ik in een keer uitvoer op mijn “website dag”.] Maar denk ook aan alle notities die bestemd zijn voor je mede WordPress gebruiker[s] of je VA. Een leuke checklist die je dan met z’n allen kunt afwerken én een handige manier van communiceren binnen je eigen WordPress dashboard!

In de video hieronder laat ik je van begin tot eind zien welke plugin je daarvoor kunt gebruiken en hoe je deze instelt » Have some sticky note fun! Ben erg benieuwd wat jij ervan vindt!

Bekijk hier de video

Voor ondernemers die een website willen die staat als een huis én er zélf de webmaster van willen zijn!

Ik reserveer iedere week enkele plaatsen voor het Gratis Website Succes Gesprek. Dit gesprek is speciaal voor ondernemers die hun verhaal en passie om willen zetten in een mooie, krachtige & persoonlijke website passend bij hun unieke ondernemerschap.

Vraag je Gratis Website Succes Gesprek hier aan!

Complete WordPress Website + 1-op-1 VIP training!

Jij verdient een fantastische Website passend bij jouw unieke ondernemerschap, waar jij jezelf als expert kunt profileren, je verhaal kunt delen en je diensten kunt verkopen.

Klik hier voor alle info.


Delen is enorm waardevol!

Veel dank daarvoor!
Sluiten X