Design, Creëer & Lanceer je website staat live!

Wat een gaaf en all-in programma is het geworden!

Ik heb er met zoveel liefde aan gewerkt. Er staat zoveel kennis en informatie in en het is mooi en gebruiksvriendelijk geworden. En ik kan niet wachten om de prachtige websites te zien van iedereen die met Design, Creëer & Lanceer, het Online Webbouw Programma aan de slag gaat!

Ik wilde al heel lang dit online programma maken. En steeds had ik het weer voor me uit geschoven omdat ik dacht dat niemand erop zat te wachten. Maar het bleef knagen. En ik ben zo blij dat ik heb doorgezet, want er zitten namelijk heel veel ondernemers op een programma zoals dit te wachten. Ik geef je graag een klein inkijkje!

Belangrijke reden

Keihard gewerkt, oneindig geschreven, week na week opgenomen, dagelijks ge-edit en bewerkt… en nu staat het live. Ik ben ontzettend trots en zo blij met het resultaat. Want ik had natuurlijk een belangrijke reden om dit online programma te maken; het bouwen van een website voor (kleine) ondernemers gemakkelijk, toegankelijk, in eigen beheer en beheersbaar maken. Zelf een professionele website kunnen bouwen die volledig van jezelf is, die je zelf op elk moment kunt aanpassen en mooi kunt maken.

Het laten bouwen van een goede website, maar zeker ook het laten onderhouden van een website kost veel geld. Er gaat namelijk veel tijd en kennis zitten in het bouwen van een professionele en persoonlijke website en dat maakt de prijs.

En als die website er dan uiteindelijk is, moeten al de eerste aanpassingen gemaakt worden en veranderingen of updates worden doorgevoerd. En als je daarvoor afhankelijk bent van je webdesigner die je website gebouwd heeft, kost het steeds weer opnieuw tijd en geld…

Online aanwezigheid

Ik snap dat dit geld er niet altijd is, maar dat een website er idealiter wel moet zijn. En dat aanpassingen en veranderingen gemaakt moet kunnen worden op die website. Helemaal omdat juist nu online aanwezigheid en online beschikbaarheid een belangrijk onderdeel is van ondernemerschap.

Omdat veel (kleine) ondernemers hun website, vanwege het kostenplaatje, op de lange baan schuiven, of erger… iets wat niet zo denderend is online zetten, wilde ik daar echt wat aan doen. Ik vind namelijk dat elke ondernemer een fantastische website moet hebben! Een website die past bij hun persoonlijkheid en onderneming.

Cruciaal

Ik vind het voor ondernemers echter niet alleen belangrijk om een website te hebben, maar zelfs cruciaal om een website te hebben die:

  1. 100% in eigen beheer is… tot in het kleinste detail
  2. op maat gemaakt is
  3. specifiek voor hen en hun bedrijf werkt
  4. wanneer het hen uitkomt, geheel naar eigen wens kan worden aangepast en aangevuld

Van A tot Z & zelf

Ik wilde dus een manier bedenken waarmee ondernemers hun website van A-Z zelf kunnen maken (stap voor stap en op een overzichtelijke manier) en tegelijkertijd precies kunnen leren hoe zij zelf met hun website kunnen werken.

  • Met mijn DC&L Online Webbouw Programma heb ik een online cursus gemaakt waarmee ondernemers zelf een website kunnen bouwen, en deze ook kunnen onderhouden, waarmee ze vrijheid, zekerheid en gemak krijgen.
  • Zelf alle aanpassingen kunnen maken wanneer het nodig is, snel kunnen schakelen en op elk moment in kunnen spelen op wat bezoekers en klanten nodig hebben, geeft enorm veel flexibiliteit en bespaart kostbare tijd en frustratie.
  • Met mijn programma help ik ondernemers om die website, vrijheid en zekerheid te realiseren! En dat voor een slechts een fractie van de prijs van wat een goede website normaal gesproken kost.

Jouw website

Wil jij op korte termijn je website zelf maken en precies leren hoe je dat van A-Z goed doet? Doe je dat het liefst in je eigen tempo, met een duidelijk stappenplan en met duidelijke en gerichte instructie? Ik nodig je van harte uit om te kijken of mijn Online Programma Design, Creëer & Lanceer jouw Website iets voor je is. Dan maak jij in 8 weken jouw fantastische website!

Klik hier voor Design, Creëer & Lanceer!

Ik kijk er naar uit je te zien in de DC&L Academie en ik kijk er ook naar uit om je website over 8 weken live te zien!

Op jouw Website Succes!

Samen met mij werken aan jouw website.

Jouw website van droom naar realiteit - Website maken - Judith Bierhuizen Webdesign
Webmaster van je eigen website - Website maken - Judith Bierhuizen Webdesign