Plugin Broken link Checher uitgelicht

Ik ben altijd wel op zoek naar een goede plugin. Een plugin die mij helpt om de sites die ik ontwerp te ondersteunen. Daar is de plugin Broken Link Checker mijns inziens er één van! Het is een plugin die heel makkelijk en zonder poespas is in te stellen, en die gewoon z’n werk doet: checken of alle links op je website nog kloppen en werken!

Ik heb verschillende link check plugins geprobeerd maar ik kom steeds weer terug bij de plugin Broken Link Checker van Janis Elsts en Vladimir Prelovac. Het gemak van het instellen en het het overzichtelijke uitklap menu in mijn dashboard geven de doorslag.

In de video laat ik je zien hoe je deze plugin kunt installeren, hoe je de plugin instelt en waar je vervolgens kunt bekijken of er een ‘niet werkende’ link is geconstateerd. Short & Sweet, Quick & Dirty + life made easy…

Bekijk de video en #hupsakeeaandeslag!

Download gratis mijn Website Content Werkboek