Website teksten SCHRIJVEN is een MUST.

Je kunt wel een website opzetten maar dan ben je er nog niet. Want zonder tekst is er niks, kun je niks en heb je dus ook geen website. Je kunt daarom wel een website willen, maar je zal dan wel eerst moeten bedenken wat je erop wilt hebben.

Je krijgt van mij mijn eigen Website Content Werkboek zodat jij precies weet welke teksten je moet schrijven + hoe jij dit het beste kunt doen.

Gaaf! Stuur me het Website Content Werkoek

Mijn doel voor jou is…

…om niet alleen voldoende content te hebben maar ook om content te hebben die ertoe doet. Persoonlijke + krachtige content, vanuit je hart, drive en passie is geschreven. Content waarin jouw bezoekers zichzelf herkennen en waardoor ze met jou gaan willen werken.

Zelf teksten schrijven is gewoon mega waardevol

Jij weet als geen ander wat je wilt, wat je kan, wat je wilt betekenen voor je klanten en hoe je dat aan hen wilt aanbieden. En jij bent dan ook bij uitstek de meest geschikte persoon om je website teksten te schrijven.

Je hebt website content nodig en dan pas de website

Content creëren is een van de meest lastige dingen die we moeten doen vóórdat we überhaupt een website kunnen gaan bouwen. Een website kan er nog zo mooi en gelikt uitzien, maar als de tekst niet helder is, de informatie niet toereikend is, de tekst niet persoonlijk of verbindend genoeg is en je doelgroep niet voldoende raakt, dan voegt een website niet echt iets toe.

Je hebt voor een website echt veel content nodig.

Ik heb de ervaring dat het schrijven wordt onderschat en dat er niet voldoende tekst wordt geschreven. Snap ik, het is ook een bak werk. En wie heeft daar zin + tijd voor. Maar ja… als je een website wilt dan moet je toch aan de bak.

Met de vragen die gesteld worden in dit Website Content Werkboek wil ik je helpen om alle basis content te creëren. Content die je op verschillende manieren kunt samenvoegen en op verschillende plekken kunt gebruiken op je website. Door alle vragen met jouw woorden te beantwoorden, teken je jouw ideale klanten uit en krijg je kristal helder voor wie je schrijft en wat je schrijft.

Believe me… zorg dat je de basis content hebt

Met de vragen in mijn Website Content Werkboek wil ik je helpen om al jouw basis content te creëren. Content die je op verschillende manieren kunt samenvoegen en op verschillende plekken kunt gebruiken op je website.

Dit werkboek helpt jou concreet

Het Website Content Werkboek helpt je met uiteenzetten wat je website voor jou moet gaan doen, wat jij voor je klanten wilt betekenen, hoe je dat gaat doen + hoe jij dat het beste op papier zet. Dus, pak mijn GRATIS WERKBOEK mee en ga ermee aan de slag. Dan heb je je website teksten KLAAR en hoef je daarna alleen nog maar met je website te BEGINNEN. En daar kan ik je dan ook weer bij HELPEN.

Gaaf! Stuur me het Content Werboek

Trouwens, je hoeft geen perfecte schrijver te zijn.

Ik ben zelf helemaal geen perfecte schrijver. Echt he-le-maal niet. Dat hoeft ook niet en dat hoef jij ook niet te zijn. Het gaat echt om authenticiteit, herkenbaarheid, openheid + om het vertellen van jouw persoonlijke verhaal. Door de vragen in het Content Werkboek te beantwoorden maak jij schrijf je ongemerkt alle teksten voor op je website.

Je moet er natuurlijk wel even voor gaan zitten, en in de pen klimmen, want het gaat niet vanzelf. Maar dan heb je wel een mega waardevolle collectie aan website teksten waar je echt serieus wat mee kan. You’ll be REALLY thanking me.

Ik wil het echt

I got your back.

Ik maak al meer dan 5 jaar websites voor (startende + groeiende) ambitieuze onderneemsters zoals jij.

En ik weet inmiddels als geen ander dat je, om klanten te krijgen en je diensten te verkopen, je méér nodig dan alleen website die ‘mooi staat te wezen’.

Jij hebt daar een fantastische + statement website voor nodig die alles heeft wat je nodig hebt, helemaal past bij jou, staat voor wie jij bent, jouw klanten aanspreekt, op jouw toekomst is voorbereid en… die jij zelf kunt aanpassen.

Mijn doel is om jou heel gericht, overzichtelijk, concreet te helpen met een website die je zekerheid, tijd, duidelijkheid en onafhankelijkheid geeft. En met minder moet je dan ook geen genoegen nemen. Laten we samen jouw fantastische + statement website een realiteit te maken.

Some lovely notes.

Esther

“Eigenlijk kort en krachtig: Ik ben gewoon super blij met m’n nieuwe website!

Judith is een geweldige website bouwer. Ze heeft zich volledig over mijn website ontfermt en voelde feilloos aan wat nodig was. Na het nodige voorwerk hebben we samen een aantal dagen doorgebracht met werken aan mijn website. Zij heeft mij hierin helemaal meegenomen en laten zien hoe ik m zelf kan bewerken en bijhouden. Tijdens deze dagen heb ik zoveel goede tips, adviezen en ook nieuwe inzichten gekregen dat ik met frisse moed en hernieuwde energie aan de slag ben gegaan. Het waren TOP dagen en ik zal ze niet snel vergeten. Ik ben gewoon super blij met m’n nieuwe website! Bedankt Judith”

Johanna

“Judith heeft zoveel kennis en ze deelt echt alles.

Mijn website was een zooitje. Ik kon er helemaal niets mee. En ik baalde dat ik het maken en aanpassen ervan bij een ander had neergelegd. Het heeft me niet alleen veel geld gekost maar ook veel frustratie. Ik moest altijd zo lang wachten op het doorvoeren van een aanpassingen. Bakken tijd en bakken geld. Nu niet meer. Ik doe vrijwel alles zelf. En ik kan het ook zelf omdat Judith alles heel goed opzet en uitlegt. Ik ben dolgelukkig met mijn prachtige website en… ik kan er alles mee! Heerlijk!”

Karin

“Judith heeft me zekerheid en onafhankelijkheid gegeven.

Ik heb het maken van mijn website lang voor me uitgeschoven. Ik was op zoek naar iemand die niet alleen wat moois voor me kon maken maar die me ook kon leren hoe ik zelf ook met mijn website om kon gaan. Ik wilde een frisse en moderne website. Niet zo’n 20 in een dozijn ding. En die heb ik. En ik kan h’m ook helemaal zelf bewerken. Woohoo! En Judith is er voor me wanneer ik even vastloop. Super leuke vrouw die er steeds weer alles voor doet om mij te helpen. Dank je wel Judith!”

Mirjam

“Ik heb dankzij Judith een website die echt bij mij past.

Ik had een suffe website. En ik dacht dat het zo hoorde. Judith heeft me geleerd dat ik uniek mag en kan zijn. En dat mijn website bij mij mag passen en voor mij mag werken. Ik kan nu ook het meeste zelf aanpassen. En als het even moeilijk wordt helpt Judith me. Ik heb een hulplijn bundel bij haar en alles wat ik wil is dezelfde dag al ingezet. Super fijn!”

Merel

“Judith geeft je zoveel meer dan alleen een website.

Ik dacht dat een website-tje zo gemaakt was. Ik had een kennis gevraagd en die maakte er een voor €500. Hebbes dacht ik. Nou, het was €500 te veel en ik heb er niets aan gehad. Ik kwam bij Judith terecht en nadat ik haar had gesproken besefte ik me dat ik mijn website serieus moest nemen en ik ook aan de toekomst plannen van mijn bedrijf moest denken. Dat gaat niet met iets wat niet werkt. Betaal je €500, dan krijg je €500. Ik heb nu een website die bij mij past en die mijn bedrijf naar mijn volgende niveau heeft gebracht. En ik kan er alles mee. Ook heel handig!”

Chris

“Judith is als back-up altijd aanwezig als ik er echt niet uit kom.

Werken met Judith is werkelijk ideaal als je zelf je website wil bouwen en onderhouden. Van teksten, kleuren, lettertypen tot de keuze van het beeldmateriaal en de look and feel… alle stappen worden heel duidelijk door Judith uitgelegd en werkelijk alle details komen aan de orde.

Ik vond het geweldig om te doen. Dus je gaat bij haar niet een simpele website vanuit een vast stramien maken, maar je kunt echt alles wat je zelf wil uitvoeren maken, zodat je een professionele site neer kunt zetten. Judith is een échte aanrader dus!”

Rina

“Judith zette een stevige, mooie, creatieve basis neer voor mijn website.

Mijn grootste probleem voordat ik hulp inschakelde bij Judith was: ik had zelf een WordPress website gebouwd. Hij zag er aan de buitenkant goed uit, maar hoe vaker er een update plaats moest vinden, of als ik iets wilde wijzigen: het werd een steeds groter rommeltje aan de achterkant. Dit zorgde ervoor dat pagina’s niet goed laadden, er vaak ververst moest worden. Om nog maar niet te spreken over iets aanpassen aan de website: klotsende oksels kreeg ik er van.

Mijn grootste inzicht na het werken met Judith? Als ondernemer ben je: directeur, administratiemedewerker, webbouwer, marketingmedewerker, hoofd personeelszaken, bode, conciërge: alles tegelijk.

Dit wil echter niet zeggen dat je ook OVERAL maar EVENVEEL verstand van moet hebben. Dat gaat gewoon niet. Als je dat wel probeert dan raak je zoveel tijd kwijt. Tijd die je wil besteden aan wat je het allerliefste doet: je vak uitoefenen. In mijn geval is dat: loopbaancoaching. Als loopbaancoach hoef ik dus geen volleerd websitebouwer te zijn. Judith zette een stevige, mooie, creatieve basis neer voor mijn website. Ik leerde van haar hoe ik hem aan kan passen (zonder paniekaanvallen!), aan kan vullen en kan veranderen.

Mijn advies aan de toekomstige klanten van Judith: niet te lang zelf aanrommelen. Het scheelt je een hoop stress en kostbare tijd.”

Frederique

“Judith kan echt alles.

Het maakt niet uit waar ik mee kom, Judith lost het hoe dan ook op. Ze weet altijd precies waar het probleem zit en kan dan ook in korte tijd het probleem oplossen. (En als ze het niet direct weet zoekt ze net zo lang tot ze het wel weet). Het maakt ook niet uit waar ik mee kom of welke vragen ik heb. Ze lost het op. De hulplijn bundel is ook handig. Dezelfde dag is wat ik nodig heb ingezet. Top”

Fieke

“Wat een opluchting.

Een website bouwen kan iedereen. Maar ik heb niet alleen een fantastische website, ik heb ook kennis, ideeën, tijd en zekerheid gekregen. Judith heeft me met mijn gehele online zichtbaarheid plaatje geholpen en daardoor heb ik ook veel meer zekerheid in mezelf ondernemer gekregen. Ze pakt alles aan. Wat ze weet deelt ze met je en wat aangepast moet worden, doet ze. Zo fijn. Ik kan altijd bij haar terecht. En dat is me heel veel waard.”