Check welk thema een WordPress website gebruikt

Je ziet vast wel eens een flitsende website voorbijkomen waarvan je de lay-out + de look zo mooi vindt dat je denkt ‘die wil ik ook”!

Dan vraag je je natuurlijk af

  1. of het een WordPress site is
  2. welk thema er gebruikt wordt +
  3. hoe je daar achter kunt komen

Ik laat je in deze video [op 2 manieren] zien hoe + waar jij precies kunt checken welk thema er gebruikt wordt op elke willekeurige site die gebouwd is met WordPress.

Kies het beste thema voor jouw website!

Ik heb ook nog een super informatieve Vlog voor je waarin ik je in details uitleg waar je allemaal op met letten bij het aanschaffen van een thema! Want het ene thema is het andere niet. En het zou jammer zijn om een aankoop te doen die niet aansluit bij jouw wensen. Ga hier naar het artikel: beste thema voor jouw droomsite.

Bekijk hier de video

Download gratis mijn Website Content Werkboek