YouTube filmpjes responsive maken!

Nu ik steeds meer aan het vloggen ben wil ik natuurlijk wel dat mijn filmpjes makkelijk af te spelen zijn op een telefoon of tablet zodat mijn volgers de filmpjes op hun favoriete device goed kunnen bekijken. Dus, onderwerp kiezen, tekst schrijven, filmpje opnemen, op de blog plaatsten, pagina stylen and GO! Simpel? Ja, dat dacht ik ook!

Waar kwam ik nou achter?! Wanneer ik op mijn telefoon naar mijn Blog pagina ga en het filmpje bekijk, is het filmpje op mijn telefoon niet responsive. Het filmpje past zich dus niet automatisch aan aan het formaat van mijn telefoon en dat ziet er dus vreemd uit. Dat verbaasde me wel, want mijn website is responsive. Het filmpje is, omdat het formaat te groot blijft, veel moeilijker te bekijken en dat is niet de bedoeling. Ik wil natuurlijk niet dat iemand afhaakt tijdens het kijken.

Uhhh… zijn filmpjes niet automatisch responsive?

Nee. YouTube filmpjes zijn niet per definitie automatisch responsive wanneer je deze op je WordPress website plaatst.

Kun je dat aanpassen? En hoe doe je dat?

Ja, dat kun je aanpassen! Ik ben op onderzoek uitgegaan om mijn filmpje alsnog, en op de manier die mij het beste uitkomt, responsive te maken. En dat is gelukt. Mijn bevindingen zie je in het onderstaande… jawel… responsive filmpje 😉

Bekijk hier de video

Voor ondernemers die een website willen die staat als een huis én er zélf de webmaster van willen zijn!

Ik reserveer iedere week enkele plaatsen voor het Gratis Website Succes Gesprek. Dit gesprek is speciaal voor ondernemers die hun verhaal en passie om willen zetten in een mooie, krachtige & persoonlijke website passend bij hun unieke ondernemerschap.

Vraag je Gratis Website Succes Gesprek hier aan!

Complete WordPress Website + 1-op-1 VIP training!

Jij verdient een fantastische Website passend bij jouw unieke ondernemerschap, waar jij jezelf als expert kunt profileren, je verhaal kunt delen en je diensten kunt verkopen.

Klik hier voor alle info.


Delen is enorm waardevol!

Veel dank daarvoor!
Sluiten X