Website Hulplijn Bundel

ALLEEN VOOR JOU ALS KLANT VAN JBW

Met een website hulplijn bundel kun je mij inschakelen voor de nodige ondersteuning, op de momenten dat jij dat nodig hebt.

Je kunt je vragen over je WordPress Website, WooCommerce Webshop, Wishlist Membership website + MailChimp autoresponder bij mij neerleggen. Ik doe de aanpassingen voor je, zoek uit wat je nodig hebt en los het probleem op. Dan kan jij door en je focussen op andere zaken.

Hulplijn bundel 3 uur

225,-ex. btw
  • 3 uur ondersteuning
  • In te zetten voor je WordPress Website, WooCommerce Webshop, Wishlist membership site + MailChimp
  • Hulplijn bundels worden vooraf gefactureerd en bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw

Hulplijn bundel 5 uur

350,- ex. btw
  • 5 uur ondersteuning
  • In te zetten voor je WordPress Website, WooCommerce Webshop, Wishlist membership site + MailChimp
  • Hulplijn bundels worden vooraf gefactureerd en bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw

Hoe Werkt Het?

Je neemt een hulplijn bundel af en deze wordt gefactureerd. Wanneer je mijn hulp nodig hebt, neem je per mail of telefoon contact met me op. Ik ga, op werkdagen, vaak nog diezelfde dag nog voor je aan de slag. Zo niet, de volgende dag.

Ik verreken de tijd die ik nodig heb gehad op je bundel. Vergt het 10 minuten, dan verreken ik alleen 10 minuten op je bundel. Vergt het een uur, dan verreken ik alleen een uur op je bundel. Dus, heel makkelijk, helder + betaalbaar. Zo heb jij altijd extra hulp bij de hand als je er even niet uitkomt of geen tijd hebt. Zodra je bundel op is, krijg je daar van mij bericht over.

Wil je de hulplijn bundel bestellen. Stuur een mailtje naar mij via judith@judithbierhuizen.nl.
Geef aan welke bundel je wilt inzetten en ik regel de rest.