Website Hulplijn Bundel

SPECIAAL & ALLEEN VOOR KLANTEN VAN JBW

Met een website hulplijn bundel kun je mij inschakelen voor de nodige ondersteuning — op de momenten dat jij dat nodig hebt.

Je kunt je vragen over je WordPress Website, Avada theme, WooCommerce Webshop, Wishlist Membership website, Flodesk + MailChimp autoresponders bij mij neerleggen. Ik doe de aanpassingen voor je, zoek uit wat je nodig hebt en los het probleem op. Dan kan jij door en je focussen op andere zaken.

Hulplijn bundel 3 uur

225,-ex. btw
  • 3 uur ondersteuning
  • In te zetten voor je WordPress Website, WooCommerce Webshop, Wishlist membership site, Flodesk + MailChimp
  • Hulplijn bundels worden vooraf gefactureerd en bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw

Hulplijn bundel 5 uur

350,- ex. btw
  • 5 uur ondersteuning
  • In te zetten voor je WordPress Website, WooCommerce Webshop, Wishlist membership site, Flodesk + MailChimp
  • Hulplijn bundels worden vooraf gefactureerd en bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw

Hoe werkt het?

Je rekent je gewenste hulplijn bundel af op deze pagina. Wanneer je mijn hulp nodig hebt, neem je per mail of telefoon contact met me op. Ik ga op werkdagen vaak diezelfde dag — of de volgende dag — nog voor je aan de slag.

Ik verreken de tijd die ik nodig heb gehad op je bundel — met een minimum van 15 minuten. Vergt het 25 minuten — dan verreken ik 25 minuten op je bundel. Vergt het een uur — dan verreken ik een uur op je bundel. Dus, heel makkelijk, helder + betaalbaar. Zo heb jij altijd extra hulp bij de hand als je er even niet uitkomt of geen tijd hebt. Zodra je bundel op is krijg je daar van mij bericht over en kun je desgewenst weer een nieuw bundel aankopen.

Contact opnemen kan altijd via judith@judithbierhuizen.nl.