Recent werk ter inspiratie

Recent werk ter inspiratie

Ik laat je hier een aantal websites zien — bedoeld voor jou als inspiratie — die ik samen met ondernemers heb gemaakt middels een van mijn trajecten; Move & Shake + Relax & Chill. Omdat sámen bouwen en afstemmen op wat jij nodig hebt is waar ik voor sta. Ook mijn eigen website — die ik met regelmaat opfris of geheel verander — is bedoeld voor jou als inspiratie. Laat je verrassen door al het moois en alle fantastische mogelijkheden.

Marcel Lemmens

Auteur van ‘Een andere kijk op lezen’ en ‘Als je BGRPT wat ik BDL.’

ZCHT

De plek waar je leert te rusten en meer dan ooit te shinen als jezelf.

De Blauwe Vuurtoren

Leef, heb lief + werk – vanuit je eigen essentie.

National Costume Doll Collection

Feast your eyes on this beauty with all its fabulousness!

Nathalie Kamp — House of Qi

Verliefd op deze passievolle en creatieve website.

Marion van Hunsel

Op deze site wordt je overspoeld met zachtheid, rust en liefde.

96 Vlammen

Ik ben gewoon jaloers! Wat een fantastische site + beauty!

DiveSenses

Avontuurlijk, uitnodigend, stoer en prachtig.

OrganizedbyME

Fris, gedurfd, krachtig, persoonlijk, origineel + mooi.

ForTunique

Een ware eye-catcher.

School voor Ascensie

Een prachtige website mét membership site.

Billybob & Pebbels

Een feestje om te bezoeken en bij te shoppen.

Spray Your Cream

Zo dan! Die is mooi!

Forte bv

Dit is de “holy crap, deze wil ik ook” website.

HMV Support

Wat een heerlijke site.

Massagepraktijk — Verofit

Eerlijk en heerlijk. Een plek om te ontspannen.

Klaanic

Gedurfd, stoer en persoonlijk

Josien

“Je bent gewoon een vakvrouw!

Je legde tijdens het Move & Shake traject een solide basis voor mijn verouderde website door alles vanaf het begin nieuw op te bouwen. Onze samenwerking verliep soepel, de klik was er. We hebben serieus gebrainstormd, gelachen, creative ideeën uitgewerkt, taken verdeeld en problemen opgelost. En het resultaat; een wow factor! Jou Move & Shake traject was precies wat ik nodig had, ik heb zoiets nergens anders gevonden. Je bent oprecht enthousiast, een fijne positieve stimulans en iemand die lekker doorpakt. Je bent gewoon een vakvrouw!”

Esther

“Eigenlijk kort en krachtig: Ik ben gewoon super blij met m’n nieuwe website!

Judith is een geweldige website bouwer. Ze heeft zich volledig over mijn website ontfermt en voelde feilloos aan wat nodig was. Na het nodige voorwerk hebben we samen een aantal dagen doorgebracht met werken aan mijn website. Zij heeft mij hierin helemaal meegenomen en laten zien hoe ik m zelf kan bewerken en bijhouden. Tijdens deze dagen heb ik zoveel goede tips, adviezen en ook nieuwe inzichten gekregen dat ik met frisse moed en hernieuwde energie aan de slag ben gegaan. Het waren TOP dagen en ik zal ze niet snel vergeten. Ik ben gewoon super blij met m’n nieuwe website! Bedankt Judith”

Johanna

“Judith heeft zoveel kennis en ze deelt echt alles.

Mijn website was een zooitje. Ik kon er helemaal niets mee. En ik baalde dat ik het maken en aanpassen ervan bij een ander had neergelegd. Het heeft me niet alleen veel geld gekost maar ook veel frustratie. Ik moest altijd zo lang wachten op het doorvoeren van een aanpassingen. Bakken tijd en bakken geld. Nu niet meer. Ik doe vrijwel alles zelf. En ik kan het ook zelf omdat Judith alles heel goed opzet en uitlegt. Ik ben dolgelukkig met mijn prachtige website en… ik kan er alles mee! Heerlijk!”

Karin

“Judith heeft me zekerheid en onafhankelijkheid gegeven.

Ik heb het maken van mijn website lang voor me uitgeschoven. Ik was op zoek naar iemand die niet alleen wat moois voor me kon maken maar die me ook kon leren hoe ik zelf ook met mijn website om kon gaan. Ik wilde een frisse en moderne website. Niet zo’n 20 in een dozijn ding. En die heb ik. En ik kan h’m ook helemaal zelf bewerken. Woohoo! En Judith is er voor me wanneer ik even vastloop. Super leuke vrouw die er steeds weer alles voor doet om mij te helpen. Dank je wel Judith!”

Mirjam

“Ik heb dankzij Judith een website die echt bij mij past.

Ik had een suffe website. En ik dacht dat het zo hoorde. Judith heeft me geleerd dat ik uniek mag en kan zijn. En dat mijn website bij mij mag passen en voor mij mag werken. Ik kan nu ook het meeste zelf aanpassen. En als het even moeilijk wordt helpt Judith me. Ik heb een hulplijn bundel bij haar en alles wat ik wil is dezelfde dag al ingezet. Super fijn!”

Merel

“Judith geeft je zoveel meer dan alleen een website.

Ik dacht dat een website-tje zo gemaakt was. Ik had een kennis gevraagd en die maakte er een voor €500. Hebbes dacht ik. Nou, het was €500 te veel en ik heb er niets aan gehad. Ik kwam bij Judith terecht en nadat ik haar had gesproken besefte ik me dat ik mijn website serieus moest nemen en ik ook aan de toekomst plannen van mijn bedrijf moest denken. Dat gaat niet met iets wat niet werkt. Betaal je €500, dan krijg je €500. Ik heb nu een website die bij mij past en die mijn bedrijf naar mijn volgende niveau heeft gebracht. En ik kan er alles mee. Ook heel handig!”

Chris

“Judith is als back-up altijd aanwezig als ik er echt niet uit kom.

Werken met Judith is werkelijk ideaal als je zelf je website wil bouwen en onderhouden. Van teksten, kleuren, lettertypen tot de keuze van het beeldmateriaal en de look and feel… alle stappen worden heel duidelijk door Judith uitgelegd en werkelijk alle details komen aan de orde.

Ik vond het geweldig om te doen. Dus je gaat bij haar niet een simpele website vanuit een vast stramien maken, maar je kunt echt alles wat je zelf wil uitvoeren maken, zodat je een professionele site neer kunt zetten. Judith is een échte aanrader dus!”

Rina

“Judith zette een stevige, mooie, creatieve basis neer voor mijn website.

Mijn grootste probleem voordat ik hulp inschakelde bij Judith was: ik had zelf een Wordpress website gebouwd. Hij zag er aan de buitenkant goed uit, maar hoe vaker er een update plaats moest vinden, of als ik iets wilde wijzigen: het werd een steeds groter rommeltje aan de achterkant. Dit zorgde ervoor dat pagina’s niet goed laadden, er vaak ververst moest worden. Om nog maar niet te spreken over iets aanpassen aan de website: klotsende oksels kreeg ik er van.

Mijn grootste inzicht na het werken met Judith? Als ondernemer ben je: directeur, administratiemedewerker, webbouwer, marketingmedewerker, hoofd personeelszaken, bode, conciërge: alles tegelijk.

Dit wil echter niet zeggen dat je ook OVERAL maar EVENVEEL verstand van moet hebben. Dat gaat gewoon niet. Als je dat wel probeert dan raak je zoveel tijd kwijt. Tijd die je wil besteden aan wat je het allerliefste doet: je vak uitoefenen. In mijn geval is dat: loopbaancoaching. Als loopbaancoach hoef ik dus geen volleerd websitebouwer te zijn. Judith zette een stevige, mooie, creatieve basis neer voor mijn website. Ik leerde van haar hoe ik hem aan kan passen (zonder paniekaanvallen!), aan kan vullen en kan veranderen.

Mijn advies aan de toekomstige klanten van Judith: niet te lang zelf aanrommelen. Het scheelt je een hoop stress en kostbare tijd.”

Frederique

“Judith kan echt alles.

Het maakt niet uit waar ik mee kom, Judith lost het hoe dan ook op. Ze weet altijd precies waar het probleem zit en kan dan ook in korte tijd het probleem oplossen. (En als ze het niet direct weet zoekt ze net zo lang tot ze het wel weet). Het maakt ook niet uit waar ik mee kom of welke vragen ik heb. Ze lost het op. De hulplijn bundel is ook handig. Dezelfde dag is wat ik nodig heb ingezet. Top”

Fieke

“Wat een opluchting.

Een website bouwen kan iedereen. Maar ik heb niet alleen een fantastische website, ik heb ook kennis, ideeën, tijd en zekerheid gekregen. Judith heeft me met mijn gehele online zichtbaarheid plaatje geholpen en daardoor heb ik ook veel meer zekerheid in mezelf als ondernemer gekregen. Ze pakt alles aan. Wat ze weet deelt ze met je en wat aangepast moet worden, doet ze. Zo fijn. Ik kan altijd bij haar terecht. En dat is me heel veel waard.”