Recent werk ter inspiratie

Recent werk ter inspiratie

Ik laat je hier een aantal websites zien — bedoeld voor jou als inspiratie. Laat je verrassen door al het moois en de mogelijkheden.

Laat je verrassen

Ik laat je hier een aantal websites zien die ik samen met ondernemers heb gemaakt middels een van mijn trajecten; Move & Shake + Relax & Chill. Omdat sámen bouwen en afstemmen op wat jij nodig hebt is waar ik voor sta. Zodat jij — na onze samenwerking — je eigen website zélf kunt aanvullen, zélf kunt aanpassen en zélf kunt veranderen (of zelfs helemaal om kunt gooien) wanneer jij dat zélf wilt. Want dat geeft volledige website vrijheid. Dus alles wat jij hier ziet, kun jij ook bouwen en hoe, dat leer ik je. Ook mijn eigen website — die ik met regelmaat opfris of geheel verander — is bedoeld voor jou als inspiratie. Laat je verrassen door al het moois en de mogelijkheden want the sky, is the limit.

ZCHT

De plek waar je leert te rusten en meer dan ooit te shinen als jezelf.

De Blauwe Vuurtoren

Leef, heb lief + werk – vanuit je eigen essentie.

National Costume Doll Collection

Feast your eyes on this beauty with all its fabulousness!

Nathalie Kamp — House of Qi

Verliefd op deze passievolle en creatieve website.

Marion van Hunsel

Op deze site wordt je overspoeld met zachtheid, rust en liefde.

96 Vlammen

Ik ben gewoon jaloers! Wat een fantastische site + beauty!

DiveSenses

Avontuurlijk, uitnodigend, stoer en prachtig.

OrganizedbyME

Fris, gedurfd, krachtig, persoonlijk, origineel + mooi.

ForTunique

Een ware eye-catcher.

School voor Ascensie

Een prachtige website mét membership site.

Billybob & Pebbels

Een feestje om te bezoeken en bij te shoppen.

Spray Your Cream

Zo dan! Die is mooi!

Forte bv

Dit is de “holy crap, deze wil ik ook” website.

HMV Support

Wat een heerlijke site.

Massagepraktijk — Verofit

Eerlijk en heerlijk. Een plek om te ontspannen.

Klaanic

Gedurfd, stoer en persoonlijk