Cookie & Privacy Beleid2018-11-20T15:27:10+00:00

Cookie & Privacy beleid Judith Bierhuizen Webdesign

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 20 november 2018.

Voor de leesbaarheid van dit document heb ik gebruik gemaakt van de ‘ik-vorm’. Waar ‘ik’ of ‘mijn’ staat wordt de eenmanszaak Judith Bierhuizen webdesign bedoeld.

Ik ben me er van bewust dat je vertrouwen stelt in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel wanneer jij mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring verbeter. Tevens informeer ik je over wat ik met persoonsgegevens doe en waar je toestemming voor kan verlenen. Dan is het duidelijk hoe ik werk.

Dit cookie & privacy beleid is van toepassing op de diensten van Judith Bierhuizen Webdesign. Je dient je ervan bewust te zijn dat Judith Bierhuizen Webdesign niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen.

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het cookie & privacy beleid en de voorwaarden die van toepassing zijn op deze website. Ook wanneer je offline gegevens met mij deelt, ga je akkoord met dit privacy beleid.

Judith Bierhuizen Webdesign respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Als je niet met dit cookie & privacy beleid akkoord wenst te gaan, verzoek ik je het gebruik van mijn diensten, waaronder het bezoek aan mijn website te staken en reeds verleende toestemmingen te heroverwegen. Denk er in dat geval ook aan dat het je ook dan vrij staat om eventueel nog aanwezige cookies te verwijderen, in het geval je deze geaccepteerd hebt.

Persoonsgegevens en gegevens

In dit cookie & privacybeleid wordt beschreven hoe ik omga met de informatie die gegenereerd wordt tijdens het bezoeken van mijn website en bij gebruikmaking van mijn diensten (online & offline) en (gratis) producten. De informatie kan bestaan uit gegevens of persoonsgegevens. Met persoonsgegevens bedoel ik alle gegevens die je als persoon identificeren. Ik vraag je niet om gevoelige informatie, zoals geloofsovertuiging of burgerservicenummer, en sla deze ook niet op. Gegevens die geen persoonsgegevens zijn mag ik vrij verzamelen en verwerken, maar behandel ik met gepaste zorg. Alle persoonsgegevens worden door/of in opdracht van mij verwerkt in overeenstemming met de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

De website www.judithbierhuizen.nl wordt beheerd door Judith Bierhuizen Webdesign. Judith Bierhuizen Webdesign is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Judith bierhuizen Webdesign is gevestigd aan de Karel Doormanstraat 50 te Boxmeer, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 60602740.

Gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van mijn diensten & (gratis) producten

Wanneer je je aanmeldt voor een van mijn diensten (online programma’s & 1-op-1 / offline samenwerkingstrajecten) en (gratis) producten vraag ik je om persoons- en/of bedrijfsgegevens te verstrekken. Onder deze gegevens behoren:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • (Persoonlijke) website
  • Telefoonnummer of skypeadres
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Woonplaats
  • BTW nummer
  • Betaalgegevens

Deze gegevens worden gebruikt om de dienst/samenwerkingstrajecten of de (gratis) producten uit te kunnen voeren & te kunnen leveren. Als je een (online) bestelling plaatst of een samenwerkingstraject met mij aangaat, heb ik je naam, e-mailadres, bedrijfs- en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

  • Als je bedrijf buiten Nederland gevestigd is, vraag ik je BTW nummer zodat ik de BTW kan verleggen
  • Je straatadres vraag ik om je factuur goed op te kunnen maken
  • Je telefoonnummer of Skype adres vraag ik om je persoonlijk te woord te kunnen staan voor support rond de levering van de dienst of het product of om afspraken in te plannen voor het leveren van mijn trainingen, programma’s of diensten
  • Wanneer ik website, webshop of membership site voor je of samen met je bouw, zal ik jouw gegevens doorgeven aan de hostingpartij waar ik graag mee werk zodat hij jouw hosting & evt. web onderhoud correct voor je kan verwerken
  • Je betaalgegevens worden verwerkt via paypro

Ik gebruik je gegevens alleen om je bestellingen/betaling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Judith Bierhuizen Webdesign of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik. Ik stuur je een email om de diensten of producten die je hebt gekocht te leveren. Denk daarbij aan werkboeken, antwoorden op vragen, de registratie link voor de leeromgeving, de factuur en updates in de leeromgeving.

Communicatie

Wanneer je e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik je naar je persoonlijke gegevens wanneer deze voor desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Judith Bierhuizen Webdesign of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Als je besluit een recensie te schrijven, kun je zelf kiezen of je je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. Ik ben benieuwd naar de meningen van mijn bezoekers, maar behoud het recht om alle reacties en opmerkingen, die niet aan mijn sitevoorwaarden voldoen, niet te publiceren.

Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je voornaam en e-mailadres. Deze gegevens gebruik ik om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op mijn marketingacties te meten.

(Gratis) producten & nieuwsbrief communicatie

Wanneer je je inschrijft voor mijn regelmatige email updates (ca. 2 keer per maand de nieuwste blogs, aanbod & video’s om je website, webshop & membership site te laten groeien) & gratis product heb ik je minimaal je email adres nodig om de updates & het gratis product te kunnen leveren. Je voornaam en email adres wordt daarvoor op een nieuwsbrief email lijst gezet. Je voornaam gebruik ik om je persoonlijk aan te spreken in mijn mail en je e mailadres adres gebruik ik om de nieuwsbrief updates & het gratis product naar je te versturen. Ik verwerk deze gegevens voor zolang als je op mijn email lijst staat en je hiervoor niet hebt afgemeld. De gegevens die je hiervoor aan mij hebt doorgegeven kun je te allen tijden inzien en zelf aanpassen. Door je aan te melden geef je toestemming jouw gegevens te verwerken zoals beschreven in dit privacy beleid. Je kunt je op elk moment afmelden.

  • Ik mail je mijn nieuwsbrief met updates van de blogs en video’s wanneer je hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven
  • Ik mail je om de gratis producten en waardevolle informatie te sturen die je opgevraagd hebt
  • Ik gebruik je gegevens om je support en informatie te geven bij mijn diensten en producten en mijn leeromgeving die je hebt gekocht
  • Ik mail je mogelijk ook om je feedback te vragen over mijn producten en diensten
  • Ik mail je om je te informeren over mijn diensten en producten en die van mijn samenwerkingspartners en affiliates als ik denk dat je die echt super interessant kunt vinden. Ik houd hiervoor graag bij wat je eerder bij mij gekocht of aangevraagd hebt zodat ik je niet onnodig lastig val met informatie die niet aansluit bij jouw interesses of situatie. Dit doe ik alleen als je expliciet toestemming hebt gegeven om mijn nieuwsbrief te ontvangen of een product of dienst bij mij hebt gekocht

Beveiliging persoonsgegevens

Wanneer je een bestelling plaatst of als abonnee inlogt, wordt gebruik gemaakt van de Secure Socket Layer. Er verschijnt een groen slotje met ‘https’ wat aangeeft dat je veilig kunt navigeren. Een aanvullende maatregel, two-factor authentication, zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

Gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld. De inloggegevens die je aanmaakt voor mijn leeromgeving voor trainingen en programma’s worden versleuteld opgeslagen. Ik kan jouw wachtwoord niet inzien en krijg in de leeromgeving alleen je gebruikersnaam en e-mailadres te zien.

Cookies

Ik ben wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze website maakt gebruik van cookies (tekst bestanden die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren, hoe gebruikers de site gebruiken, ter uitvoering van diensten, of om een goede werking van de website te bewerkstelligen. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor het plaatsen van sommige cookies heb ik je toestemming nodig. Daar heb je ook de cookie melding van kunnen zien toen je mijn website bezocht. Door je bezoek voort te zetten, te klikken op links of onderdelen, of op enige wijze verder surfen binnen deze website geef je via een actieve handeling aan toestemming te geven voor het plaatsen van cookies voor de doelen zoals uiteengezet in dit cookie & privacy beleid.

De door de cookie gegenereerde informatie, over je gebruik van de website, kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Judith Bierhuizen Webdesign of die van een derde partij. Ik gebruik deze informatie om bij te houden hoe gebruikers de site gebruiken, om rapporten over de website activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website activiteit en internetgebruik.

Soorten cookies

Op deze website worden drie cookie types gebruikt:

  • Functionele cookies, analytics cookies & marketing cookies. Functionele cookies zijn cookies die nodig zijn voor het functioneren van een website
  • Analytics cookies zijn nodig om statistieken te verzamelen. Deze zijn versleuteld & anoniem. Analytics cookies en functionele cookies verzamelen dus géén persoonsgegevens
  • Marketing cookies verzamelen informatie over website gedrag en zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven.. Hierbij worden diensten van derden gebruikt (Google, Facebook, LinkedIn, YouTube, remarketing tags, pixl tags (web beacon) ect.).

Met jouw toestemming gebruik ik, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google (DoubleClick) en Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Google analytics

Omdat ik graag wil weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken, en ik het gebruik van de website kan optimaliseren, gebruik ik Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je niet persoonlijk herleiden. De verkregen informatie van de cookie, in combinatie met je IP-adres, wordt overgeplaatst naar een van de Google servers. Dit kan een server zijn die zich in de Verenigde Staten bevindt.

Als je niet wilt dat je site-activiteit beschikbaar is voor Google Analytics, kun je de Google Analytics Opt-out Browser Add-on installeren. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Social media

Ik wil het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om specifieke content van mijn website te delen via social media. Dit kan door middel van social media buttons. Van de volgende social media-kanalen heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. Ik help je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

Doeleinden

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit cookie & privacy beleid tenzij ik van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen. Die toestemming kan blijken uit het feit dat je per e-mail of anderszins een vraag aan mij stelt.

Derden

Judith Bierhuizen Webdesign zal jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen mits zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling/betaling. Deze partijen zijn uiteraard verplicht je gegevens vertrouwelijk te behandelen.

PayPro

Ik gebruik voor jouw bestelling altijd een beveiligde betaalomgeving. Om de betaling en facturering mogelijk te maken stuur ik jouw betaalgegevens rechtstreeks vanuit mijn beveiligde betaalomgeving naar mijn Payment Provider PayPro. PayPro voert voor mij jouw betaling uit. De factuur die je ontvangt wordt gemaakt en naar je verstuurd door ofwel mijzelf of door PayPro. Ik wijs je erop dat PayPro voor het gebruik van jouw informatie hun eigen gebruikersvoorwaarden en Privacy Statement hanteert.

MailChimp

Ik gebruik het mailprogramma MailChimp. Dat betekent dat MailChimp je naam en email adres worden opgeslagen op servers van MailChimp. De servers van MailChimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. Onderaannemers waarmee MailChimp werkt bevinden zich in Australië en dienen zich te houden aan de Australische Privacywet met betrekking tot de overdracht of opslag van persoonlijke gegevens in het buitenland. Meer informatie over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Facebook

Een email adres kan ik mogelijk gebruiken voor het retargeting voor Facebookadvertenties. Ik doe dit alleen met gegevens die ik verkregen heb via het downloaden van mijn gratis producten & mijn nieuwsbrief. Niet/nooit met gegevens die via mijn contact- of offerteformulieren, telefonisch, per email of 1-op-1 binnengekomen zijn. Ik upload de email adressen alleen om een gerichte advertentiecampagne te kunnen maken. Wil je niet dat jouw emailadres voor dit doel aan Facebook wordt doorgegeven? Mail me dan op judith@judithbierhuizen.nl, dan zorg ik dat het niet gebeurt.

Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier.

Samenwerkingspartners en affiliates

Op mijn website plaats ik mogelijk links naar externe websites van samenwerkingspartners en affiliates als ik denk dat die informatie waardevol voor je is. Ik heb geen controle over hoe deze derden omgaan met de Privacy wetgeving. Ik raad je aan de Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden van deze derden zelf goed te lezen als je deze sites bezoekt.

Veranderingen

Deze cookie & privacy verklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze cookie & privacy verklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze cookie & privacy verklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (Machine Readable Zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

Ik zal je verzoek binnen 30 dagen in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via judith@judithbierhuizen.nl

Mijn website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat er via deze website zonder toestemming persoonlijke gegevens zijn verzameld over een minderjarige, neem dan contact met op via het contact formulier. Dan wordt deze informatie verwijderd.

Ik zal je verzoek binnen 30 dagen in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via judith@judithbierhuizen.nl.

Ik wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl of bij Online Dispute Resolution: http://ec.europa.eu/odr

Bewaartermijn

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor de emaillijst via MailChimp, zullen je persoonsgegevens binnen 6 maanden uit het systeem worden verwijderd. De gegevens die ik van jou ontvang om te antwoorden op een bericht dat jij aan mij hebt gestuurd middels mijn contactformulier, worden binnen 1 jaar na mijn laatste correspondentie met jou verwijderd.

De gegevens in mijn CRM-systeem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan mijn wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van die verplichting door mij verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie en emails aankoopproces & nieuwsbrief

Ik gebruik je e-mailadres om je te informeren over mijn nieuwste blogs, aanbod & video’s om je website te laten groeien. Als je dit niet langer op prijs stelt kun je je uitschrijven door op de uitschrijf link onderaan de e-mail te klikken. Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden. Je kunt je niet afmelden voor communicatie en emails die nodig zijn om je aankoopproces te voltooien, anders kan ik (een deel van) de diensten en producten niet aan je leveren.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op mijn en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser. Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Openlijk delen van informatie op deze website of via mijn social media kanalen

Er zijn plekken waar ik op geen enkele wijze invloed kan hebben op het beschermen van jouw privacy. Ik wijs je er daarom op om hiervan bewust te zijn. Alle informatie die je vrijwillig en zelf openlijk beschikbaar stelt aan derden, zoals reacties op mijn blogs, in de chat tijdens mijn webinars of op mijn social media kanalen, kan mogelijk gehoord, gelezen en verzameld worden door anderen buiten mij. Ik houd me niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor elk oneigenlijk gebruik van deze informatie door derden. Deze partijen zijn uiteraard verplicht je gegevens vertrouwelijk te behandelen.

Vragen & contact

Ik hoop dat je mijn zorgvuldig opgestelde cookie & privacy beleid vertrouwt en mij toestemming geeft om je gegevens te mogen verwerken. Als je vragen hebt over dit cookie & privacy beleid, kun je contact met mij opnemen: Judith Bierhuizen, Judith Bierhuizen Webdesign, T 06 51695851, E judith@judithbierhuizen.nl

Complete WordPress Website + 1-op-1 VIP training!

Jij verdient een fantastische Website passend bij jouw unieke ondernemerschap, waar jij jezelf als expert kunt profileren, je verhaal kunt delen en je diensten kunt verkopen.

Klik hier voor alle info.