Mijn naam is Judith Bierhuizen, #1 go-to website bouwer voor ondernemers; bouw samen met mij de website waar jij dolgelukkig mee bent, die je prachtig mooi vindt, klanten aantrekt en converteert en die je zelf kunt onderhouden. Een website waar je trots op bent.

Gratis Business Planning Kit

We kennen deze van Tony Robbins hè:

If you talk about it, it’s a dream, if you envision it, it’s possible, but if you schedule it, it’s real.

We doen veel online — en ik weet het — agenda’s staan ook online maar… een geprinte papieren dag-, week-, master-, social media- en jaarplanner geeft je zoveel meer in- en overzicht in de ruimte in je dag, week, maand, social media en jaar.

Zo kun je veel realistischer plannen en tegelijkertijd jouw mooie en unieke bedrijfsplannen een realiteit maken.

Ik hou gewoon van papier en ik hou van alles opschrijven. En wat ik opschrijf, onthou ik ook. En daarom heb ik mijn eigen Business Planning Kit gemaakt. Ik gebruik deze planning kit dagelijks i.p.v. een papieren/digitale agenda.

Ik nodig je uit de Planning Kit te gebruiken. Je vindt h’m hier.

De bladen passen perfect op een leuk clipboard of in een mooie map. Zo hou je ook alles overzichtelijk bij elkaar

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en te downloaden zónder inschrijving.

With 💖,

PS: als jij er klaar voor bent om je website te bouwen, je eigen liefde en passie erin te stoppen en om jouw energie ervan af te laten spatten — dan laat ik je graag de volgende stap zien die je met mij kunt nemen.

Jouw volgende stap:

Wil je je website helemaal zelf maken? Dan is DREAM & FETCH op je lijf geschreven. Jij maakt je website helemaal zelf, van A-Z en met alles erop en eraan — middels mijn video instructie.

Wil je je website deels zelf maken en deels laten maken? Dan is MOVE & SHAKE de perfecte keus. Dit is namelijk een 50/50 combinatie van met mij samenwerken en zelf werken.

Wil je je website geheel laten bouwen? Dan is RELAX & CHILL perfect voor jou. Ik bouw jouw volledige op maat gemaakte website — start to finish en jij krijgt een (online) trainingsdag waarin ik je leer hoe je met je eigen website kunt werken.

You Pick, You Choose. Jij bouwt je website op de manier die het beste bij je past — en jij krijgt volledige website vrijheid.

Clickto unlock!