Gratis Business Planning Kit

We kennen deze van Tony Robbins hè:

If you talk about it, it’s a dream, if you envision it, it’s possible, but if you schedule it, it’s real.

We doen veel online — en ik weet het — agenda’s staan ook online maar… een geprinte papieren dag-, week-, master-, social media- en jaarplanner geeft je zoveel meer in- en overzicht in de ruimte in je dag, week, maand, social media en jaar.

Zo kun je veel realistischer plannen en tegelijkertijd jouw mooie en unieke bedrijfsplannen een realiteit maken.

Ik hou gewoon van papier en ik hou van alles opschrijven. En wat ik opschrijf, onthou ik ook. En daarom heb ik mijn eigen Business Planning Kit gemaakt. Ik gebruik deze planning kit dagelijks i.p.v. een papieren/digitale agenda.

Ik nodig je uit de Planning Kit te gebruiken. Je vindt h’m hier.

De bladen passen perfect op een leuk clipboard of in een mooie map. Zo hou je ook alles overzichtelijk bij elkaar

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en te downloaden zónder inschrijving.

With 💖,

Clickto unlock!