Je hebt me gevonden en vanaf vandaag ben ik jouw website en online business go-to person. Ik ben Judith Bierhuizen en als jij een mooie, persoonlijke en krachtige website wilt bouwen en je online business wilt opzetten of verder wilt uitbouwen — op een ‘niet lullen maar poetsen’ manier dan ben jij hier — en bij mij — op de juiste plek. Ik help je concreet met het bouwen van jouw fantastische website en het opzetten van je gehele Online Business. Een website die je prachtig mooi vindt, klanten aantrekt en converteert en een online business waar jij dolgelukkig mee bent en waar je trots op bent.

Gratis Business Planning Kit

We kennen deze van Tony Robbins hè:

If you talk about it, it’s a dream, if you envision it, it’s possible, but if you schedule it, it’s real.

We doen veel online — en ik weet het — agenda’s staan ook online maar… een geprinte papieren dag-, week-, master-, social media- en jaarplanner geeft je zoveel meer in- en overzicht in de ruimte in je dag, week, maand, social media en jaar.

Zo kun je veel realistischer plannen en tegelijkertijd jouw mooie en unieke bedrijfsplannen een realiteit maken.

Ik hou gewoon van papier en ik hou van alles opschrijven. En wat ik opschrijf, onthou ik ook. En daarom heb ik mijn eigen Business Planning Kit gemaakt. Ik gebruik deze planning kit dagelijks i.p.v. een papieren/digitale agenda.

Ik nodig je uit de Planning Kit te gebruiken. Je vindt h’m hier.

De bladen passen perfect op een leuk clipboard of in een mooie map. Zo hou je ook alles overzichtelijk bij elkaar

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en te downloaden zónder inschrijving.

With 💖,

PS: ik help je met liefde met het bouwen van jouw fantastische website en het opzetten van je gehele Online Business. Een website die je prachtig mooi vindt, klanten aantrekt en converteert en een online business waar jij dolgelukkig mee bent en waar je trots op bent. Ik laat je graag zien welke volgende stappen je met mij kunt nemen.

Ik heb een aantal manieren om samen te werken;

Wil je je website helemaal zelf maken? Dan is DREAM & FETCH op je lijf geschreven. Jij maakt je website helemaal zelf, van A-Z en met alles erop en eraan — middels mijn video instructie.

Wil je je website deels zelf maken en deels laten maken? Dan is MOVE & SHAKE de perfecte keus. Dit is namelijk een 50/50 combinatie van met mij samenwerken en zelf werken.

Wil je je website geheel laten bouwen? Dan is RELAX & CHILL perfect voor jou. Ik bouw jouw volledige op maat gemaakte website — start to finish en jij krijgt een (online) trainingsdag waarin ik je leer hoe je met je eigen website kunt werken.

Wil jij je Online Business op de rit zetten of verder uitbouwen maar loop jij vast? Werk dan samen met mij — met INSPIRE & FLY en met laser focus — aan een compleet actieplan om jouw online business op te zetten, verder uit te bouwen en alles op die enorme to-do lijst af te vinken

You Pick, You Choose. We werken op de manier die het beste bij je past — en jij krijgt heerlijke website en business vrijheid.

Clickto unlock!