Vandaag — een heleboel cadeautjes

Dit jaar hebben we onze vakantie nét even wat anders ingevuld. I.p.v. alles uit 2 weken halen hebben we nu 5 weken thuisvakantie ingepland — waarvan 2 ½ dag werken en de rest van de week vrij.

Lekker — en vooral met de mazzel van dit heerlijke weertje.

Maar als je denkt dat mijn klanten, volgers en socials van me af waren die 5 weken — forget it. Alles hobbelde lekker door. Blogs, socials en ook de nieuwsbrieven

Want sinds dat ik ‘over’ ben gegaan op FLODESK vind ik het schrijven van mijn wekelijkse mail véél te leuk. Wie had dat ooit kunnen denken.

Het is zo’n gaaf programma om mee te werken. Echt… ik ben om.

Wil je lezen wat ik ervan vind, wat je er allemaal mee kan en wat voor super deal het is?

Klik hier, want ik heb er een super leuk en kort blogje over geschreven. En als je toch met je nieuwsbrief aan de slag wilt — dan kan ik je Flodesk voor meerdere redenen van harte aanbevelen.

Maar goed, even terug. I.v.m. de vakantie stand — een mail met een heleboel cadeautjes.

Misschien heb/ken je ze — misschien niet. Misschien ken je iemand die deze cadeautje ook kan gebruiken en die je er heel blij mee kan maken. Gebruik ze zelf of stuur ze door. Ze zijn er voor jou om naar wens te gebruiken en te delen.

De boel cadeautjes vind je HIER. En ik heb ook nog een aantal gratis business resources HIER.

Made for you with 💖,
~ Judith

PS: oooh trouwens, kom jij bij Move & Shake?

Als jij in 7 weken je kick-ass website wilt bouwen — in je PJ’s, met een koffie (oh, let’s not kid ourselves) chardonnay infuus en gewoon lekker aan je eigen keukentafel — dan zijn wij samen het perfecte MOVE & SHAKE Team.

PPS: wil jij je website liever helemaal zelf maken middels mijn super handige Online Programma met stap voor stap video instructie? Kijk dan eens naar DREAM & FETCH en maak van jouw Website Droom een Realiteit.

Clickto unlock!