Heerlijk die Website Vrijheid

Enige tijd geleden kreeg ik een brief toegestuurd. Ik was er echt stil van. Een prachtige testimonial — met zoveel aandacht geschreven — de schrijver is er echt voor gaan zitten.

Het bizarre is dat ik deze brief al even in mijn bezit heb. En ik heb er niets mee gedaan.

Niets…

Enerzijds omdat ik dacht “wie wil dit nou horen — lekker opschepperig”. En anderzijds omdat ik deze prachtige brief niet wilde opknippen in kleine stukjes om het zo makkelijker leesbaar te maken of het “maar ergens te kunnen gebruiken”.

Dus — ik heb er niets mee gedaan.

Tot nu!

Ik heb deze brief gekopieerd en één-op-één in deze blog geplakt.

Onge-edit — as it is.

Why? Nou, omdat ik er super blij mee ben én omdat ik de WEBSITE VRIJHEID — waar deze brief over gaat — ook voor jou wens.

Want als jij website vrijheid wilt — dan is deze blog perfect voor jou.

Much love 💖
~ Judith

“Website met webshop

In 2014 had ik het plan opgepakt om een website met webwinkel te laten bouwen. Tot op dat moment verkochten we onze producten uitsluiten internationaal B2B.

Omdat we veel meer productvarianten hadden, dan dat er door onze klanten werd afgenomen, wilde ik deze site laten maken, omdat webshops sterk in opkomst waren en we op die manier ook feeling konden houden met de eindgebruiker, de consument.

Die ervaringen konden we dan weer delen met onze internationale relaties.

Er was binnen ons bedrijf op dat moment een bestaand contact met een bedrijf dat deze site wel voor ons zou kunnen bouwen. Zij hadden namelijk ook onze andere (sterk verouderde) company sites gebouwd.

Maar, alleen een webshop zonder informatieverstrekking zag ik niet zitten, dus werd er een op maat constructie aan ons voorgesteld. Een koppeling van 2 systemen wat mijn wens optimaal zou invullen. De offerte werd gemaakt en uiteindelijk kreeg ik goedkeuring op de investering.

Moeilijkheden

Lopende het proces liep ik steeds tegen moeilijkheden aan, want wat ik uiteindelijk wilde kon niet vanwege de koppeling tussen de twee systemen. De vrijheid van bouwen was er niet en het systeem zou voor mij bijna ontoegankelijk zijn. Ook mocht ik op een gegeven moment geen aanpassingen meer doorgeven, zonder dat er een rekening voor gestuurd zou worden.

Toen de site uiteindelijk werd opgeleverd was deze eigenlijk helemaal niet naar mijn wens en een grote frustratie. Complex, moeilijk aan te passen en als ik dan iets aanpaste, had ik de koppeling ontregeld. Maar ik moest tevreden zijn, want dit is wat ik wilde, werd mij steeds verteld. Omdat ik natuurlijk intern had gestreden om dit voor elkaar te krijgen. Ik moest dus eigenlijk regelmatig iets verdedigen waar ik helemaal niet achter stond.

Geen succes

De site heeft uiteindelijk een jaar gedraaid. Weinig of geen succes en ook geen verkoop. In de tussentijd ging ik verder kijken en kwam erachter dat je met WordPress, gewoon de layout kon veranderen, om het in ieder geval wat aantrekkelijker te maken voor de gebruiker.

Dus ik vroeg de code van het thema op om dan maar zelf aan de gang te gaan.

Bleek dat onze code onderdeel uitmaakte van de centrale code van het bureau en ze die dus niet konden geven. Ik kon dus niet zonder hen verder.

Dit alles was voor mij de druppel en dus voor eens en nooit meer. Een les van duizenden euros om erachter te komen dat het zo dus niet moet.

Judith

Ik ben uiteindelijk bij Judith van judithbierhuizen.nl terecht gekomen. Zij heeft inmiddels 4 websites voor ons gebouwd, waarvan een met een webshop.

Zij heeft elke site naar onze wens gebouwd en zelfs nog voor een lagere investering per site dan wat we betaald hadden aan het bureau in de situatie die ik zojuist schetste.

Bij elke site die Judith gebouwd heeft hebben we, nadat ze de site klaar had, een training gehad en zijn we wegwijs gemaakt in de backend. We kunnen nu zelf aanpassingen maken en als het te moeilijk is dan staat Judith klaar om ons te helpen.

En, alles is van ons, elke code, het thema, de hosting, etc. Alle updates worden door de aanbevolen hosting partij uitgevoerd zonder dat we ernaar moeten vragen.

Verademing

Het is echt een verademing om op deze manier met een professional te kunnen werken die je alle aandacht geeft. Je moet natuurlijk wel zelf weten wat je met je site wilt en zelf de content aanleveren, wat best een uitdaging kan zijn in het begin. Maar Judith begeleid je in het hele proces. Ze daagt je uit om verder te denken en zodra de website staat, dan gaat deze leven en komt de uitbreiding van de content vanzelf, omdat je het dan voor je ziet.

Dus zoals gezegd, heerlijk om die vrijheid te hebben om met je websites te kunnen werken.

Dit is zoals het moet zijn, dus als je waar voor je geld wilt en wilt weten waar je aan toe bent, dan moet je bij Judith zijn.”

Christian Kerkhof
Marketing & Sales Director ForTunique B.V.

Much love 💖

PS: ik help je met liefde met het bouwen van jouw fantastische website en het opzetten van je gehele Online Business. Een website die je prachtig mooi vindt, klanten aantrekt en converteert en een online business waar jij dolgelukkig mee bent en waar je trots op bent. Ik laat je graag zien welke volgende stappen je met mij kunt nemen.

Ik heb een aantal manieren om samen te werken;

Wil je je website helemaal zelf maken? Dan is DREAM & FETCH op je lijf geschreven. Jij maakt je website helemaal zelf, van A-Z en met alles erop en eraan — middels mijn video instructie.

Wil je je website deels zelf maken en deels laten maken? Dan is MOVE & SHAKE de perfecte keus. Dit is namelijk een 50/50 combinatie van met mij samenwerken en zelf werken.

Wil je je website geheel laten bouwen? Dan is RELAX & CHILL perfect voor jou. Ik bouw jouw volledige op maat gemaakte website — start to finish en jij krijgt een (online) trainingsdag waarin ik je leer hoe je met je eigen website kunt werken.

Wil jij je Online Business op de rit zetten of verder uitbouwen maar loop jij vast? Werk dan samen met mij — met INSPIRE & FLY en met laser focus — aan een compleet actieplan om jouw online business op te zetten, verder uit te bouwen en alles op die enorme to-do lijst af te vinken

You Pick, You Choose. We werken op de manier die het beste bij je past — en jij krijgt heerlijke website en business vrijheid.

Clickto unlock!