WISPEL.

Zin in een prachtig mooi Online Magazine met interessante artikelen die jou een business boost gaan geven. Mijn Magazine WISPEL. Vol II is gepubliceerd en staat hier voor je klaar.

Ik had WISPEL. op een laag pitje moeten zetten omdat ik 2 maanden geleden een pees in mijn rechtervinger scheurde en in een spalk belanden. Dus ik baalde als een stekker want — omg — wat levert een vingerspalk een frustratie en oponthoud op. Niks, maar dan ook helemaal niks, voor mij.

Maar ja, ik moest het er toch maar mee doen. En dat heb ik (kicking and screaming) gedaan.

Nu — 2 maanden later — ben ik nog niet uit de spalk. Maaaaaaaar ik ben wél helemaal hieperdepiep blij dat mijn nieuwe WISPEL. live staat en helemaal met ‘links’ is gemaakt.

Oefening baart in dit geval wel echt kunst.

Pak een chard en een chippie en enjoy WISPEL.

It’s made for you with 💖,

Laat je inspireren!