Welk WordPress thema is het beste? En welke zal ik dan gebruiken?

Klik hieronder voor de super informatieve podcast.

Ik wil het vandaag hebben over het belang van een goed WordPress Thema — en waarom je met minder geen genoegen moet nemen.

Ik merk dat ondernemers denken geld te besparen door met een gratis website thema te gaan werken. Dat snap ik, omdat elke kostenpost, vooral aan het begin van het ondernemerschap, een kostenpost te veel is.

Maar, waar onvoldoende bij stil wordt gestaan, is dat een goed website thema cruciaal is voor het optimaal reilen en zeilen van een website. En dat het optimaal reilen en zeilen van een website een belangrijk onderdeel is van een bedrijf.

Wat velen ook niet weten is dat een goed website thema helemaal niet zo mega duur hoeft te zijn. We hebben het over €60 éénmalig. Dus dat breekt de bank niet. Een avondje stappen kost meer.

En die €60 is zo’n ont-zet-tend be-lang-rijke investering dat je die er al uit hebt zodra je met je website aan de slag gaat.

Een gratis thema is tegenwoordig best wel uitgebreid en is ook leuk voor 5 minuten. Gewoon omdat het gratis is, anderen ook met een gratis thema werken en omdat je “toch niet zo’n grote website nodig hebt”.

Maar, laten we eerlijk zijn… een goed thema waar je op kan rekenen is nóg leuker. Het geeft je wat je nodig hebt, niet alleen nu, maar ook in de toekomst en is dan ook een ondersteuning voor de levensduur van je website en je bedrijf.

Avada thema

Ik werk zelf nooit met een gratis thema. Nooit. Ik pieker er niet over. Ik werk ook niet met een klant mits hij/zij wil investeren in een thema wat er toe doet en waar we op kunnen rekenen, nu en in de toekomst.

Mijn thema van voorkeur is Avada en het is, voor al mijn klanten, de beste investering van €60 geweest. Nu heb ik er veel over te vertellen en dat doe ik dan ook uitgebreid in mijn podcast bovenaan de pagina. Het is een oudje (ach, wat is oud… een paar maanden, toen ik nog wat stroef was met podcasten), maar de info is waardevol.

Laat je lekker inspireren.

With 💖,

PS: ik help je met liefde met het bouwen van jouw fantastische website en het opzetten van je gehele Online Business. Een website die je prachtig mooi vindt, klanten aantrekt en converteert en een online business waar jij dolgelukkig mee bent en waar je trots op bent. Ik laat je graag zien welke volgende stappen je met mij kunt nemen.

Ik heb een aantal manieren om samen te werken;

Wil je je website helemaal zelf maken? Dan is DREAM & FETCH op je lijf geschreven. Jij maakt je website helemaal zelf, van A-Z en met alles erop en eraan — middels mijn video instructie.

Wil je je website deels zelf maken en deels laten maken? Dan is MOVE & SHAKE de perfecte keus. Dit is namelijk een 50/50 combinatie van met mij samenwerken en zelf werken.

Wil je je website geheel laten bouwen? Dan is RELAX & CHILL perfect voor jou. Ik bouw jouw volledige op maat gemaakte website — start to finish en jij krijgt een (online) trainingsdag waarin ik je leer hoe je met je eigen website kunt werken.

Wil jij je Online Business op de rit zetten of verder uitbouwen maar loop jij vast? Werk dan samen met mij — met INSPIRE & FLY en met laser focus — aan een compleet actieplan om jouw online business op te zetten, verder uit te bouwen en alles op die enorme to-do lijst af te vinken

You Pick, You Choose. We werken op de manier die het beste bij je past — en jij krijgt heerlijke website en business vrijheid.

Clickto unlock!