Email Funnel Handleiding

Hoe schrijf je nou een email funnel die werkt voor jou én voor jouw abonnees? Makkie, want ik deel vandaag mijn Email Funnel Handleiding met jou. 😻

First things first — wat is een email funnel

Een e-mail funnel — ofwel nurture series — is een reeks van geautomatiseerde e-mails die jouw abonnees ontvangen nádat zij zich hebben aangemeld voor jouw gratis weggever — dit kan natuurlijk ook een nieuwsbrief of aankoop zijn.

Deze e-mails zijn niet de aanmeld e-mails — waarin ze hun email adres bevestigen — maar zijn de e-mails die zij van jou ontvangen nádat zij het aanmeld proces hebben doorlopen.

Een e-mail funnel  bestaat voor mij uit een serie van 7 e-mails die automatisch verstuurd worden over een periode van 21 dagen.

In deze 7 e-mails ‘nurture’ — verzorg — je je nieuwe abonnees en geef je hen de kans jou te leren kennen (know), fan van jou en je werk te worden (liken) en klant van je te worden (trust).

Heb je mijn Email funnel handleiding al eens eerder voorbij zien komen? Dan is het tóch de moeite waard om deze weer te bekijken.

Ik gebruik deze handleiding namelijk zelf ook steeds weer voor mijn eigen funnels en ik werk deze handleiding met regelmaal bij.

De handleiding is nu ook weer bijgewerkt en afgestemd op wat er nu belangrijk en nodig is voor jou — als ondernemer — om een goede email funnel/nurture series in te zetten.

Via de link ga je naar de Email Funnel Handleiding. Er is géén inschrijving nodig

PS: ben je trouwens op zoek naar een email/nieuwsbrief systeem? Kijk dan eens of Flodesk wat voor je is. Flodesk is het email systeem wat ik zelf gebruik en ik ben er echt enorme fan van. Super mooi programma en fijn om te gebruiken. En via deze link krijg je 50% korting for-life voor alle functies en een ongelimiteerd aantal abonnees. Echt — maar dan ook écht — de moeite waard.

With 💖,

PS: ik help je met liefde met het bouwen van jouw fantastische website en het opzetten van je gehele Online Business. Een website die je prachtig mooi vindt, klanten aantrekt en converteert en een online business waar jij dolgelukkig mee bent en waar je trots op bent. Ik laat je graag zien welke volgende stappen je met mij kunt nemen.

Ik heb een aantal manieren om samen te werken;

Wil je je website helemaal zelf maken? Dan is DREAM & FETCH op je lijf geschreven. Jij maakt je website helemaal zelf, van A-Z en met alles erop en eraan — middels mijn video instructie.

Wil je je website deels zelf maken en deels laten maken? Dan is MOVE & SHAKE de perfecte keus. Dit is namelijk een 50/50 combinatie van met mij samenwerken en zelf werken.

Wil je je website geheel laten bouwen? Dan is RELAX & CHILL perfect voor jou. Ik bouw jouw volledige op maat gemaakte website — start to finish en jij krijgt een (online) trainingsdag waarin ik je leer hoe je met je eigen website kunt werken.

Wil jij je Online Business op de rit zetten of verder uitbouwen maar loop jij vast? Werk dan samen met mij — met INSPIRE & FLY en met laser focus — aan een compleet actieplan om jouw online business op te zetten, verder uit te bouwen en alles op die enorme to-do lijst af te vinken

You Pick, You Choose. We werken op de manier die het beste bij je past — en jij krijgt heerlijke website en business vrijheid.

Clickto unlock!