Ik deel graag, in deze podcast, een persoonlijk verhaal met je over kritiek, (mijn) afwijzing + online kwetsbaarheid. Puur uit het hart gesproken — over wat het met me deed ten tijde van de opname — en de emotie die daar bij los kwam. Ook deel ik graag met je wat het ‘goud’ was wat ik er in vond.

Spoken with 💖,

PS: lijkt het je gaaf je website samen met mij te bouwen en te leren hoe jij met je website kunt werken — zodat jij jouw klanten jouw betrokkenheid, jouw ondersteuning, jouw enthousiasme én het beste resultaat kan geven.

Dan past mijn Webbouw Traject MOVE & SHAKE goed bij jou.

MOVE & SHAKE is mijn unieke webbouw samenwerkingstraject; we bouwen je gehele website — samen. Met webpagina’s én salespagina’s mét alle teksten, blogfeed met blogs/podcasts tot een mooie gratis weggever met een nieuwsbrief/email funnel die er toe doet én met alle zaken die jij nu — en zelfs in de nabije toekomst — online nodig hebt.

Kijk maar eens hier — dan lees je precies:
  • wat je allemaal krijgt
  • wat we allemaal gaan doen
  • en hoe we het doen

En je kunt je daar natuurlijk ook aanmelden.

En heb je aanvullende vragen over MOVE & SHAKE — stuur me dan een berichtje.

Clickto unlock!