Hoe het begon, dans & theater, New York, mijn hart volgen en Judith Bierhuizen Webdesign

Het is een uitzonderlijk warme dag. 23 augustus 1991. Ik sta met 2 koffers en met mijn rode suède jasje al zwetend op JFK airport en ik voel het. Ik ben thuis! Eindelijk!

En dat is best apart. Nooit eerder voet gezet op Amerikaanse bodem, nooit eerder het gevoel gehad dat ik “niet thuis” was. Maar nu, op deze warme, nee bloedhete zomerdag, weet ik dat ik thuis ben.

Gruwelijk heet jasje

Ik trek mijn rode suède jasje uit. Mijn pronkstuk. Helemaal “mij”, en perfect voor aankomst op JFK, maar gruwelijk heet. Ik heb het jasje eigenlijk alleen maar aan omdat mijn koffer zo vol zit dat het er niet meer bij kan. Vol met een weloverwogen selectie van kleding, dans outfits en souvenirs van “thuis”. Souvenirs die mij de aankomende 12 maanden vergezellen tijdens mijn dans opleiding bij Alvin Ailey & Dance Space te New York!

Ik heb mij goed voorbereid! Mijn nieuwe adres in blokletters op een papiertje geschreven. Ik heb mij ingelezen over het reizen per taxi, toll & tip en ik heb de eerste dollars, waarmee ik de aankomende dagen ga overbruggen in mijn portemonnee.

On the road to

Ik kijk mijn ogen uit tijdens mijn eerste yellow cab ride. Ik heb geen flauw idee waar ik ben, maar ik kan de glimlach niet van mijn gezicht krijgen. De cab driver (mee, nog geen uber) is aardig genoeg om een gesprek met me aan te knopen. En in zijn gebrekkige Engels en in mijn nog gebrekkigere Engels heb ik mijn eerste gesprek in mijn nieuwe thuisland.

En dan zie ik het! Het is er ineens! The Manhattan Skyline! Het is echt het mooiste wat ik ooit heb gezien. Ik word er helemaal door overspoeld. Ik kijk met opwellende tranen van geluk naar deze verschijning. Manhattan! Here I come! De cabby zegt alleen. “First time huh, feel ya”. En ik kan alleen maar knikken, blijven kijken en blijven glimlachen.

118 W 13th

Ik kom op mijn adresje aan, 118 west, 13th street, Greenwich Village. Een top locatie, maar dat weet ik nu nog niet. Ik stap uit, geef the cabby waaaay too much money en loop richting the Katherine House, a women’s residence, waar een veilige kamer, warme maaltijden, nieuwe vriendinnen en vele avonden van goede gesprekken op mij wachten.

Dit is het begin van “life” in de stad van mijn dromen. Ik dacht voor 12 maanden te gaan. Het zijn 17 jaren geworden. Jaren van dansen, dansen en nog eens dansen, theater & film, hard werken, BFF’s from all over the world, vallen & opstaan, bagels & beans, opleiding na opleiding, lachen, gieren, brullen, gebroken harten, lief en leed. Jaren van familie & vrienden te logeren, quality time en elkaar missen, jaren van emotionele hello’s & goodbye’s op schiphol en jaren van het gepassioneerd en onverschrokken volgen van mijn hart en mijn dromen met daarbij de enorme vrijheid en het gevoel van  “thuis zijn”.

Fast forward…

Inmiddels woon ik alweer 10 jaar in Nederland. Met de man van mijn dromen, Christian. De eerste jaren heftig geschopt tegen alles wat niet New York was en enorm moeten wennen aan het geregelde leven in Nederland. De eerste jaren doodongelukkig voor “bazen” gewerkt, terwijl ik naarstig op zoek was naar “het ultieme iets” waarmee ik 17 jaar vol passie kon vervangen.

Maar toen ik erachter kwam dat ik niets hoefde te vervangen maar gewoon een nieuwe passie kon oppakken, wakkerde mijn creatieve vuur weer aan. Judith Bierhuizen Webdesign werd een feit. Heerlijk! Elke dag creatief, elke dag iets maken, elke dag anders met elke dag mijn fel begeerde vrijheid! Dezelfde passie die ik destijds in mijn dans en theater leven heb gestopt, stop ik nu in het bouwen van websites. En, bij alles wat ik creëer houd ik “mijn 3 woorden” in gedachten: Krachtig, stralend & betrokken. Ik kan niet anders, zo ben ik. Mijn creaties moeten eruit en ik doe dat op een krachtige, stralende en betrokken manier!

Unieke plek op het internet

Elke dag kruip ik vol enthousiasme in de werkhuid van mijn klanten en elke dag kan ik hen verblijden met hun eigen, mooie, persoonlijke en unieke plekje op het internet. Het plekje waar zij op hun beurt dromen waar kunnen maken. Want zo zie ik het. Elke ondernemer heeft haar/zijn eigen vuur en passie. Dat moet er op een mooie, oprechte, krachtige en creatieve wijze uit komen! Want, vuur en passie laat zich simpelweg niet verstoppen! Vuur en passie is te belangrijk om geen gehoor aan te geven!

Nu is mijn vraag aan jou

Wat is jouw verhaal, jouw vuur en waar sta jij nu? Heb jij jouw passie gevonden en op welke manier geef jij gehoor aan jouw dromen?

  • Heb jij jouw eigen, mooie, persoonlijke en unieke plek op het internet al. Of stel je het bouwen van je website steeds weer uit?
  • Ben je nog op zoek naar wat het vuurtje in jou aanwakkert. Of weet je het eigenlijk al, begint het nu te kriebelen en te borrelen en wil jij je passie met 2 handen oppakken en online gestalte geven!

Jij hebt een website nodig

Een website passend bij jouw unieke ondernemerschap. Jij hebt vuur & passie en dat moet gedeeld worden! Ik heb inspiratie, creativiteit, kennis & ideeën! Laat mij je helpen krachtig, persoonlijk & oprecht aanwezig te zijn online! Samen creëren wij JOUW Website en JOUW unieke plek op het internet!

Ik laat je graag zien hoe

PS: en als je niet direct wat wilt kopen, no problem. Maar pak dan wel hieronder mijn gratis aanbod mee. Made it with love!

Samen met mijwerken aan jouw website