Mijn naam is Judith Bierhuizen, #1 go-to website bouwer voor ondernemers; bouw samen met mij de website waar jij dolgelukkig mee bent, die je prachtig mooi vindt, klanten aantrekt en converteert en die je zelf kunt onderhouden. Een website waar je trots op bent.

Hoe het begon

— dans & theater, New York, mijn hart volgen + Judith Bierhuizen Webdesign

Het is een uitzonderlijk warme dag — 23 augustus 1991. Ik sta met 2 koffers en met mijn rode suède jasje al zwetend op JFK airport en ik voel het. Ik ben thuis. Eindelijk.

En dat is best apart. Nooit eerder voet gezet op Amerikaanse bodem — nooit eerder het gevoel gehad dat ik “niet thuis” was. Maar nu, op deze warme, nee bloedhete zomerdag, weet ik dat ik thuis ben.

Gruwelijk heet jasje

Ik trek mijn rode suède jasje uit. Mijn pronkstuk. Helemaal “ME”, en perfect voor aankomst op JFK, maar gruwelijk heet.

Ik heb het jasje ook alleen maar aan omdat mijn koffer zo barstens vol zit dat het er niet meer bij kan. Vol met een weloverwogen selectie van kleding, dans outfits en souvenirs van “thuis”. Souvenirs die mij de aankomende 12 maanden vergezellen tijdens mijn dans opleiding bij Alvin Ailey & Dance Space te New York.  JAAAAA. N.E.W. Y.O.R.K!!!

Ik heb mij goed voorbereid. Mijn nieuwe adres in blokletters op een papiertje geschreven. Ik heb mij ingelezen over het reizen per taxi, toll en tip en ik heb de eerste dollars, waarmee ik de aankomende dagen ga overbruggen in mijn portemonnee.

Cab ride

Ik kijk mijn ogen uit tijdens mijn eerste yellow cab ride. Ik heb geen flauw idee waar ik ben, maar ik kan de glimlach niet van mijn gezicht krijgen. De cab driver — nee, nog geen uber — is aardig genoeg om een gesprek met me aan te knopen. En in zijn gebrekkige Engels en in mijn nog gebrekkigere Engels heb ik mijn eerste gesprek in mijn nieuwe thuisland.

En dan zie ik het! Het is er ineens! The Manhattan Skyline! Het is echt het mooiste wat ik ooit heb gezien. Ik word er helemaal door overspoeld. Ik kijk met opwellende tranen van geluk naar deze verschijning. Manhattan! Here I come. Zo mooi!

118 W 13th

Ik kom op mijn adresje aan, 118 west, 13th street, Greenwich Village. Een top locatie, maar dat weet ik nu nog niet. Ik stap uit, geef the cabby te veel geld en loop richting the Katherine House, a women’s residence, waar een veilige kamer, warme maaltijden, nieuwe vriendinnen en vele avonden van goede gesprekken op mij wachten.

Dit is het begin van “life” in the city of (my) dreams. Ik dacht voor 12 maanden te gaan. Het zijn 20 jaren geworden.

Jaren van dansen, dansen en nog eens dansen, theater en film, hard werken, BFF’s from all over the world, vallen en opstaan, bagels en beans, opleiding na opleiding, geld en geen geld, lachen, gieren, brullen, een gebroken hart, lief en leed.

Jaren van familie en vrienden te logeren, quality time en elkaar vreselijk missen, jaren van emotionele hello’s en goodbye’s op Schiphol en jaren van het gepassioneerd en onverschrokken volgen van mijn hart en mijn dromen — met daarbij de enorme vrijheid en het gevoel van “thuis zijn”.

Fast forward

Inmiddels woon ik alweer 12 jaar in Nederland. Met de man waar ik van hou — Christian.

Ik wilde graag een gezin en moeder zijn en dat wilde ik graag in het bijzijn, en met de support, van mijn familie doen. Dat was de trigger om naar Nederland te verhuizen. Die droom om moeder te zijn is, ondanks de IVF/ICSI trajecten, helaas niet uitgekomen.

Mede door die teleurstelling, en mijn — tot op vandaag nog steeds — intense verdriet, heb ik jaren heftig geschopt tegen alles wat niet New York was. Ik heb enorm moeten wennen aan het geregelde leven in Nederland.

De eerste jaren kwaad en gekwetst geweest over mijn kinderloze leven en doodongelukkig voor “bazen” gewerkt — terwijl ik ook nog eens naarstig op zoek was naar “het ultieme iets” waarmee ik 20 jaar vol passie en vrijheid kon vervangen. Mijn toekomst was ineens heel anders dat gedacht. Kinderloos, inspiratieloos en snakkend naar mijn “oude” leven.

Oh, en ik kreeg ook nog de diagnose Ziekte van Hashimoto — nou — dat was de druppel.

En toen kwam de burn-out.

5 jaar

Ik heb mezelf echt bij de lurven moeten pakken want zo kon ik niet verder.

Het heeft even geduurd maar na 5 jaar “schoppen” kwam ik tot de realisatie dat vervangen en wegstoppen niet de oplossing is.

Ik moest mijn passie + vuur niet vervangen en wegstoppen alsof het er nooit was geweest. Ik moest mijn passie + vuur nieuwe vormen aan laten nemen en ik moest stoppen met kwaad, gekwetst en teleurgesteld zijn. Want daar schoot ik niets mee op. Kwaad, gekwetst en teleurgesteld was er, is er en het zal er altijd zijn — maar het betekende niet dat ik niet verder kon gaan.

Ik wilde in ieder geval niet meer voor een baas werken — het maakte me doodongelukkig en voelde me nooit goed genoeg.

Dus, ik heb mezelf helemaal omgeschoold. Ik wilde voor mezelf werken — op de manier die bij mij past. Ik wilde anderen echt vooruit helpen, een verschil maken en echt iets doen waar zij beter, groter, mooier en krachtiger van zouden worden.

Judith Bierhuizen Webdesign werd een feit.

Nu is elke dag creatief en anders, ik kan elke dag iets nieuws maken en elke dag heb ik mijn felbegeerde vrijheid.

Heerlijk. Met veel vallen en opstaan, maar wel Heer-Lijk.

Dezelfde passie + vuur die ik destijds in mijn dans en theater leven heb gestopt, stop ik nu in het bouwen van websites. En, bij alles wat ik creëer houd ik “mijn 3 woorden” in gedachten — Krachtig, Stralend en Betrokken.

Ik help Nog Groter te Dromen

Ik kan niet anders, zo ben ik. Mijn creaties moeten eruit. Ik bouw websites. Maar wat ik aanvullend doe, is nog gaver. Ik help Go-Getters en Dream Fetchers Nog Groter te Dromen — en ik doe dat op een krachtige, stralende en betrokken manier.

Omdat het zo fijn is wanneer iemand je helpt. Echt helpt. Niet halfbakken helpt, maar echt concreet helpt, zonder oordelen en veroordelen; om het beste uit jezelf te halen, je net even verder te duwen dan dat je zelf zou durven en om je inzichten te geven waar jij echt wat mee kan. Want alleen dan kun Nog Groter Dromen.

Unieke plek op het internet

Elke dag kruip ik vol enthousiasme in de werkhuid van mijn klanten en elke dag kan ik hen verblijden met hun eigen, mooie, persoonlijke en unieke plekje op het internet. Het plekje waar zij op hun beurt hun dromen waar kunnen maken.

Want zo zie ik het. Elke ondernemer heeft haar/zijn eigen vuur en passie. Dat moet er op een eigen, mooie, oprechte, krachtige en creatieve wijze uit komen. Want, vuur en passie laat zich simpelweg niet bedwingen of wegstoppen. Vuur en passie is “ons alles” en daar moeten we gehoor aan geven. Het maakt ons mens, het is wie we zijn — het maakt ons uniek.

Nu is mijn vraag aan jou

Wat is jouw verhaal, jouw vuur en jouw passie? Heb jij jouw passie gevonden en op welke manier geef jij gehoor aan jouw dromen?

  • Heb jij jouw eigen, mooie, persoonlijke, krachtige en unieke website al. Of stel je het groter dromen steeds weer uit
  • Ben je nog op zoek naar wat het vuurtje in jou aanwakkert. Of weet je het eigenlijk al, begint het nu te kriebelen en te borrelen en wil jij je dromen waarmaken

I Am Your Person

Ben jij die go-getter + dream-fetcher ondernemer die een mooie en krachtige website wil bouwen. Op de juiste manier en op de meest efficiënte en vriendelijke manier. Een website die vanaf dag 1 goed is opgezet en waar jij zelf mee kunt werken.

De moed hebben om je droom te volgen is de eerste stap. Laat mij je helpen met de volgende.

PS: en als je nog even na wilt denken, geen probleem. Maar pak dan wel hier mijn Website HOW-TO GIDS mee. Made with 💖.

Clickto unlock!